mandag 5. november 2018

Fjellhytte inspirasjon

Fjellhytte inspirasjon

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Lekker list- og kvistfri fjellhytte.


Et bilde sier ofte mer enn det ord kan fortelle når det handler om å finne inspirasjon til materialvalg på hytta. Hvis du har en klassisk, gammel fjellhytte , er det mye du kan gjøre med maling og beis. Gå over veggene, gulvet, ta gjerne hele sulamitten.


På fjellhytta anbefaler jeg å velge mørkere farger. Ikke dra inn et hvitt høyglanskjøkken! Innred etter det du ser når du titter ut av vinduet. Dra inn lyngfargen og naturen.


Fjellhytte inspirasjon

Send dette via e-post Blogg dette! På fredag skal jeg nemlig til Norefjell på befaring på en fjellhytte. En ny hytte som skal innredes fra A til Å. Har du andre tips eller idéer til de som trenger inspirasjon til hytteinteriøret på fjellhytta si? Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Det var mange år siden hytta sist ble pusset opp. Inspirasjon Vi lager møbler med en lidenskap for design, materialer og natur. Se hvor flott en hytte kan bli når den blir malt med en perfekt fargepalett. Velkommen til min nye blogg!


Fjellhytte inspirasjon

Jeg er år, har en snill og god samboer og to skjønne tuller på og år. Jeg har nylig studert interiør og design på Idefagskolen i Tønsberg, og ønsker å starte for meg selv. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Fjellhytte inspirasjon

Spar tusenvis av kroner! Interiørbloggerens fjellhytte Se. Hallingdal er arenaen der vær og vin fjell, årstider og tradisjon setter sitt tydelige preg på møblene.


Hver ferie i barndommen ble de dratt opp på Skogshorn, toppen som troner over Lykkja bakenfor her, sommer som vinter, med eller uten ski på bena. Ditt eget lille krypinn. Stedet hvor du kan trekke deg tilbake og stenge verden ute, eller ta den inn.


Soner som glir elegant over i hverandre, men som likevel er. Innendørs oppussing og inspirasjon - ifi. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg