fredag 23. november 2018

Kjøkken farger

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Sjekk ut Farge På Kjøkkeninnredning.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet.

Bytt farger på dette rommet. Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge , men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge.


Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret. Det er moro å male kjøkken og det går fort, siden det som oftest ikke har så store veggflater. Man får stor effekt om man skaper kontraster mot kjøkkeninnredningen.

Du har en god hjelp i vår App Jotun Colour Design om du vil se ditt kjøkken i forskjellige farger. Bestem selv hvordan kjøkken ditt skal innredes og tilpass farger og stil som du ønsker. Med kjøkkenplanleggeren får du ikke bare oversikt over hvordan kjøkkenet ditt kan du se ut, men også en prisoversikt. Da blir det enklere å ta konkrete valg. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.


Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Tenk litt på hvilke andre farger kjøkkenet skal oppfattes sammen me slik at fargeflyten igjennom boligen blir god. Jobb med farger som har noe til felles med tresorten.


Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Her tar du utgangspunkt i en farge på fargesirkelen, og bruker den i ulike nyanser.


Store fargesprang gir mest liv, mens velger du farger som ligger nær hverandre blir inntrykket mer forsiktig. Her ser du våre mest populære farger til kjøkkenet. Har du funnet farge til kjøkkenet ? Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger ’ og prøv vår store fargevelger.

Her på siden får du også veiledning og how to-guides når farger og funksjoner på kjøkkenet skal oppgraderes. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger , design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Ellen Skifjelds kjøkken etter fargeforvandlingen. Se førbilde blant bildene øverst.


Skifjeld har selv latt sitt eget kjøkken gå gjennom en forvandling ved hjelp av rimelige midler, og valget falt på to ulike farger. Det grå som var der fra før var for så vidt greit, men det ble så kjedelig. Farger påvirker oss nemlig langt mer enn vi er klar over. På et kjøkken , som gjerne er familiens samlingspunkt etter en lang dag, er det viktig å trives. Hvitt, svart og grått er stadig populære farger på kjøkkenet , men eksperten heller ikke tilhenger av disse fargene.


Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg