søndag 25. november 2018

Hyttekjøkken inspirasjon

Liten plass til kjøkken? Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her.

Finn hyttekjøkken inspirasjon hvis du ser nå. På jakt etter nytt kjøkken? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Vi har mange stiler, farger og løsninger.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken.


Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.

Hent gjerne inspirasjon fra bildegalleriet i seksjonen om kjøkken. Solheim Trevare har over års erfaring med å levere hyttekjøkken Valdres og til andre andre steder på Østlandet, men også annet interiør til både hytter og boliger. Vi jobber med verdensledende leverandører som Blum og Häfele. Kjøkken til hytta, bygd med erfaring. HYTTEKJØKKEN fra KistefosDette nydelige Trend hyttekjøkkenet finner vi på Hafjell, i en tømmerhytte fra Østlaft.


Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Bla deg videre så får du se hvordan vi har pusset opp fem ulike hyttekjøkken.


Beholdt det gamle kjøkkenet Denne hytta på Langholmen i Kragerø fikk en real overhaling da hytteeierne hadde sett seg lei på de gule furuveggene. Resultatet er at hytta er blitt en blågrå sommerdrøm med duse pasteller og fornyede, gamle detaljer. Schmidt tilbyr et enormt utvalg av kjøkken kombinasjonsmuligheter, så du kan sette sammen det moderne kjøkkenet, som passer perfekt for deg og ditt hjem.


Selv om hyttene vanligvis er ment for hvile og ikke er den faste boenheten, er kjøkken fortsatt hovedsonen i et hus. Når du tilbringer en ferie eller fritid sammen. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs.


Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!

Mobile skapløsninger med integrert benkeplate og åpne hyller er et smart valg. Bli inspirert av hva andre har gjort! Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde.


Man kan bruke ufattelige summer på et kjøkken. Det finnes mange flotte kjøkken, også skreddersydde, i hyttestil. Siden det ikke var store summer disponibelt til.


Hyttekjøkken i heldekkende grått, med klassiske fyllinger i heltre. Våre solide heltrekjøkken passer perfekt inn i hytta på fjellet eller ved havet. Sinkede skrog og solide speildører bidrar til et riktig miljø i for eksempel en tømmerhytte. Mange velger å benytte skreddersydde kjøkkenløsninger, bad og gardrobeinnredninger fra oss for og få en helhet i innredningen av hytta. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.


Ta deg derfor god tid til å finne inspirasjon , og når du er klar, vil vi anbefale deg å bestille et uforpliktende møte med en av kjøkkenekspertene våre. På den måten unngår du ventetid i butikken, og vi har de beste forutsetningene for å hjelpe deg i mål med kjøkkendrømmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg