mandag 19. november 2018

Sting stol

Stoler skal være fine å sitte på, og å se på. Finn de nye stolene dine her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Kjøp stilige designede Stoler. Stolryggen kan reguleres i høyden etter eget behov. Stolen har vippefunksjon og kan svinges 360° på et understell i enten matt krom, sortlakkert stål eller tre. Tilhørende skammel i samme design, er også en kjekk valgmulighet.


Den fortreffelige sittekomforten økes ved at ryggen kan reguleres i høyden. Svingunderstellet snurrer selvsagt 3grader rundt. Smart og moderne stol med rygg som kan reguleres i høyden.


Ved bestilling av ubehandlet sokkel, vil utstyr til såpebehandling følge med.

Pris i prisklasse rabatter gjelder i alle prisklasse. String er en enkel og flott hylle som har blitt en favoritt i de norske hjem den siste tiden. String hyllesystem er tidløst og med klassisk design. Enkel, praktisk og lett å montere.


Det fleksible hyllesystemet kan velges i ferdige systemer eller selv settes sammen fra vårt store utvalg av størrelser og farger. Brunstad har et stort utvalg i både lave- og høye hvilestoler. De fleste er regulerbare, og passer flott sammen med våre sofaer. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. La livet ditt innrede stua.


En stabelbar stol med sete og ryggprofil i anodisert aluminium. Hvit stol med armlener i svart polyuretan. Er også å få i andre anodiserte farger og lakkert. Lyrics: Late at night in summer heat. Bruk faktum, kjøkken er viktig del av hus.


Velg med eller utan vippefunksjon i setet. Oppgitt pris er stol utan vipp i utvalgt hud. En stapelbar stol med sits och ryggprofil i anodiserad aluminium.


Vit stol med armledare i svart polyuretan.

Går även att få i andra anodiseringsfärger och lackerad. Loungefåtöljen String ger dig sköna sommardagar. Luta dig tillbaka i din String - stol och njut av tillvaron med eller utan sällskap. Loungestolen är byggd i underhållsfria material, så du behöver inte oroa dig för någon skötsel. Blir String smutsig behöver du bara en blöt trasa och ett milt rengöringsmedel för att sedan torka av.


Sting – Brunstad AS Sting. Med en lenestol fra Bohus vil du alltid finne igjen hvilepulsen. Velg blant ulike fasonger og materialer, for optimal komfort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg