onsdag 21. november 2018

Kjøkken landstil

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Rustikk og vanvittig kul original mursteinsform i tre og metall.


Perfekt å bruke til oppbevaring på ba kjøkken , stue etc. Fransk landstil , industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening!

Kul stige som er tøff å bruke til f. Kjøkkenet er som sagt husets viktigste rom i min familie. Det er utrolig mye hygge i en peis. Vi fyrer opp rett som det er, enten vi skal spise, spille kort eller bare prate. Favorittplassen min er rett ved siden av peisen.


Kjøkken i fransk landstil Kjøp vakkert interiør og utstyr til kjøkkenet i den romantiske franske landstilen og vintagestilen som gjør at hjemmet ser enda flottere ut - hele året. Her kan du fx finde lekre produkter fra Nordal, Ib Laursen, Lisbeth Dahl og Chic Antique. Spre varme, sjarm og personlighet i hjemmet med en klassisk kjøkkeninnredning.

Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken. Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i. Norges beste nettbutikk er blitt enda bedre! Nybo kjøkken er leverandør av moderne kvalitetskjøkken til fornuftige priser. Alle våre kjøkken har materialer og tilbehør av beste kvalitet. Hengsler, skinner og innredning kommer fra de ledende leverandørene på markedet, og er velprøvde produkter gjennom mange år.


Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


Vi som jobber i Herjedalskjøkken er dedikerte kjøkkeneksperter og dyktige håndverkere som alle brenner for å fornye kjøkkenet ditt. Vi hjelper deg med alle valgene til ditt nye kjøkken over en kopp kaffe. Deretter kommer en av våre montører og monterer kjøkkenet på eksisterende skrog. Jeg slutter aldri å inspireres av kjøkkenet til Kim og Bjørn Stiler. Har vist bilder fra leiligheten deres i København før, men klarer ikke dy meg å vise de på ny!


I dag skal jeg prøve å si litt mer om den franske landstilen, og om hvordan man kan tilsette elementer av denne stilen i sitt eget hjem - selv om det ikke er helt enkelt å definere hva som er fransk landstil , for det handler mer om en stemning, enn om regler og rammer. Et kjøkken er både et sosialt samlingsste men også et verksted hvor man kutter, steker og koker.

LANDLIGE FRANSKE KJØKKEN. Mitt interiør er en blanding av norsk og fransk landstil , kontraster, gamle skatter og gjenbruk mikset med litt glam. Tallerkener med ender? Du finner alt og mer til på det landlige, britiske kjøkkenet.


Koppehåndklær med høner? Et annet typisk innslag er flettede kurver, enten til oppbevaring eller bare til pynt. Svensk landstil I sommerhuset i Lundsbrunn i Värmland er det innredet med gamle, svenske møbler - noe som er blitt litt av en pasjon for de danske eierne.


De har funnet masse flotte møbler på markeder, blant annet disse klassiske spisemøblene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg