mandag 26. november 2018

Fine bilderammer

Rammer til bildene dine. Kjøp bilderammer her til innramming. Stort utvalg fotorammer. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier. Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull, sølv og kobber.

Her finner du for eksempel ovale rammer i brunt, gull og svart. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. For eksempel kan du få til en skikkelig fin helhet om du tar en av fargene som finnes i motivet og knytter det hele i hop med en ramme i samme nyanse.


Vi bruker cookies for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettbutikk samtykker du til vår bruk av cookies. Alle som har sitt eget hjem vil gjerne gi det et særpreg som representerer smaken til eieren, og da gjelder omtrent alt fra møbler til tapeter.


Det gjelder å passe på at alt matcher og ser behagelig ut, men ingen liker nakne vegger selv om tapetene har en aldri så varm farge eller har fine motiver på seg.

Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene.


Velkommen til rammebutikken på nett. Fine bilderammer til salgs time siden. Gammelt bilde med ramme time siden.


Det som kjennetegner en bildevegg, er at du ofte benytter deg av bilderammer i forskjellige størrelser og stiler. Her er det ikke noe som er riktig eller galt. Prøv deg fram og se hva du synes ser fint ut. Variasjonene har knapt noen begrensninger – bilderammer i forskjellige størrelser, farger, listbredder, med eller uten passepartout. Hver ramme lages unikt for deg i vårt rammeverksted.


Du har alltid beundret svart-hvitt bilder innrammet i vakre vintage rammer og ønsket dine familie bilder eller bryllupsbilder å se at pen. Velg mellom sølv bilderammer , trerammer eller fine bilderammer for dine familie bilder eller bryllupsbilder. Våre stilrene sølvrammer gir en fin innramming av plakatene dine og skaper en eksklusiv atmosfære i hjemmet. Sølvrammer passer i de fleste hjem og kan kombineres på en bildevegg.


Kjøp gullrammer online hos Desenio. Våre gullrammer i metall er flotte og ordentlig fine til plakater eller bilder. Du finner rammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50xog 61xcm.

Bestill plakater og posters online på veggenmin. Vi selger plakat, posters og kunstplakater i Norsk nettbutikk. Liker du rammer som skiller seg ut litt? Vi har kunst som passer det skandinaviske og.


Da har du kommet helt rett – våre collagerammer finnes i mange forskjellige varianter slik at du skal kunne finne en som passer nettopp deg perfekt. La fantasien fly og lag fine collager av bildene dine ved hjelp av våre flotte rammer. Se også line andre annonser. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.


Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig og du kan selv bestemme hvilken stemning rommet skal ha. La deg inspirere av vårt utvalg her. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd.


Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. Til fine selskap og store anledninger har vi klassiske, hvite duker, lysestaker og annen bordpynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg