torsdag 22. november 2018

Huseby bad

Huseby bad

Ferdigmonterte kvalitetsprodukter til en lav pris! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her.


Huseby bad

Her finner du alt fra stilrene spa-inspirerte bad , til klassiske baderomsløsninger som passer alle bad. Vi tilbyr baderomsinnredninger i flere prisklasser. Alt avhenger av størrelsen på badet, hvilken front eller servantløsning du velger og hvordan du innreder med skap og skuffer. Huseby Signatur EKTE HÅNDVERK.


Dette har vært en reise fra høvelspon til laserpresisjon. Men ennå bygger vi kjøkken på skikkelig møbelvis. Vil du vite hvor langt du har svømt eller hvor. Med over års kjøkkenerfaring er de kjent for sine høykvalitetskjøkken.


Huseby bad

Våre kunder har forskjellig smak. Det vet vi gjennom mer enn år som produsent av innredninger til norske hjem. Vi tegner forslag og hjelper deg med alle valg. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og treskuffer i oljet bøk for å nevne noe.


Prosessen med å velge nytt kjøkken blir enkel. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende. De kan alle leveres i våre standardfarger, eller valgfri farge. Det forutsettes at monterings- og vedlikeholdsveiledning er fulgt. Ventilasjon og påvirkning VIKTIG!


Sørg for god ventilering av rommet. Alle Tandembox-Knotter og håndtak bestilles sepa-Skrog. Håndtak leveres i forskjellige. Standard skrog er i hvit melamin-Vektbelastning maks kg.


Sider, bunner, tak, hyller. I 1år har målet vært det samme, å tilby våre kunder personlig service og tidløse produkter av høy kvalitet. Hos oss finner du det ypperste innen klassisk og moderne skandinavisk design, fra møbler og belysning til tekstiler og tilbehør. Her er det ikke spart på noe når det gjelder kreative løsninger. Virkelig en eksklusiv løsning som vi stort sett er alene om i bransjen i dag.


Huseby bad

KGB – se vårt kjøkken galleri. Videre ba han om at han når kongen ikke ville la ham ha gården fritt lenger, måtte få være den nærmeste til å bygsle den for leie og landskyld. Når du kjøper et bad fra utstillingen, kan du spare mye penger på det nye baderommet ditt. Butikkene våre skifter jevnlig ut utstillingen, og det kommer derfor stadig nye fristelser til fordelaktige priser. Gå på jakt blant utstillingsmodellene.


Oversikt over alle kommunale bad i Oslo, priser og åpningstider. Vi har både store innendørsbasseng og friluftsbad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg