onsdag 7. november 2018

Murmaling inne

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Finn murmaling inne hvis du ser nå. Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. Kjøp på nett eller i butikk. Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen - og utendørs.


Vi tilbyr et bredt sortiment av blant annet panellakk til å lysne uttrykket på eksisterende eller nyoppført panel. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Helmatt murmaling til utendørs bruk. Malingen kan med andre ord brukes på for eksempel grunnmur og sokler, fasader, murer, fundament og i garasje- og kjellerrom. Skaller malingen av den pussede murveggen? Det skyldes ofte at fukt har samlet seg bak malingen, fordi den er for tett.


Se hvordan du unngår det! Murmalingen har en unik 2imembranteknologi som. Påføring foretas med malerrull og pensel. Benytt liter vann til kilo pulver.


Vi hjelper deg å velge riktig maling! De fleste malinger er enten olje- eller vannbasert. Like viktig som å velge malingtypen, er å tenke på overflaten.


Oljedekkbeis hvit 9l Harmoni 59- per stk Kjøp. Pensel oval skrå Ultimate inne 35mm 17- per stk Kjøp. For cirka 2kroner per kvadratmeter kan du komme den skjoldete og avskallede kjellerveggen til livs. Små mengder kan røres ut for hån til større mengder bør det benyttes drill med visp eller universalmixer.


Fukten kan bremses med en spesialpuss, som du koster på veggen.

Nå er det tid for peiskos. Hva med å male den gamle peisen? Du kan fremheve den med en tøff kontrastfarge. Slik går du frem når du skal male peisen. Vi har flyttet til et hus med murvegger over det hele.


Alt er malt hvitt og nå skal det friskes opp med ny maling. Hvordan var dette igjen, kan jeg bruke vannbasert. Vi har murt opp ny peis på hytta som står i tilknytning med en gammel murvegg som ble malt med murmaling for fem år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg