onsdag 28. november 2018

Skap til gang

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.


Når du skal velge nytt skap er det viktig at det passer inn i hjemmet ditt. Garderobeskapet skal ha rett look, vakker farge og være lagd i riktige materialer. Men det er minst like viktig at innredningen av garderoben passer deg og din livsstil.

Gi alle i huset sin egen boks eller kurv til nøkler, solbriller og småting. Du kan gjerne oppbevare de gjemt i skapet , men de bør være lett tilgjengelige, avslutter Velle. Selv en liten gang kan bli innbydende med enkle grep.


Skap Til Gang sjelden endret. Våre garderober gir muligheter til plass-utnyttelse under trapper, og kan tilpasses rommet på en effektiv måte. Ha gjerne egne knagger til gjester.


Går også ann å ha klappsete på veggen. Skohyller er ryddig og kjempesmart. Kan evnt gjemmes inni skap. Bruk alltid minst et speil i gangen. En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen.


Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt! Bygg ditt eget skap og spar en formue. Det er bare en av fordelene med et hjemmelaget skap. Et hjemmelaget skap passer perfekt. Stort utvalg av flotte skap.


Derfor er gangen , eller entreen, et rom som ikke bør oversees. Gangen er det første rommet du møter når du kommer hjem.

Og det er her gjestenes opplevelse av hjemmet ditt blir formet. Selv om gangen ikke er et oppholdsrom, slik som stuen eller kjøkkenet, er det derfor mye å vinne på å få til en god gang. Rask og enkel handel på Ellos.


Kjekt skap til gang eller soverom 9kr. I en trang gang stiller det store krav til garderobeløsninger. Rommer mye og er stødig og fint. Beina er kappet av få cm.


Men utgjør ikke noe før kvalitet eller noe. PLASSBYGDE SKAP I GANGEN. Dette øker romfølelsen, gjør rommet lysere og det har en praktisk betydning, og ikke minst det ser flott ut. Håper alle hadde en super farsdag i går ? Vi feiret dagen på hytta. Det er så høsttrivelig og superkoselig å sitte inne i varmen fra en knitrende peis med noe varmt i koppen når hvite bølgetopper farer forbi på utsiden.


Velger du et skoskap der du kan justere hyllene, kan du få plass til høye støvletter og lave sko i samme skap. Ikke bare er gangen et mye trafikkert rom som skal fungere for alle boligens beboere, men den er også det rommet man som gjest i huset aller først legger merke til. Da sier det seg selv at det ikke skaper et spesielt godt førsteinntrykk om alt ligger og flyter med en gang man tråkker over dørstokken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg