onsdag 28. november 2018

Markise sveiv

Markise sveiv

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. En robust markise med pent design. Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen.


Løsningen kan også brukes til å lage en privat plass på terrassen. Vi har ekspertisen som hjelper deg. Aluminiums takbeslag over markisen anbefales dersom markisen ikke er beskyttet når innrullet.


Markise sveiv

Takbeslagene leveres i pulverlakkert utførelse i fargene sort, hvit og grå. En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert. Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind.


Finnes i to ulike lengde. Se våre priser på markiser i nettbutikk - det tar sekunder. Legg til postkode for pris.


Markise sveiv

Classic Marcesa er konstruert med en langsgående midtbalk, noe som gir en mer stabil og romsligere markise. Markiser i pulverlakkert aluminium. Gir bedre høyde under markisen. Spesielt egnet ved utgående terrassedør. Midtbalken gjør at duken blir strammere.


Betjenes med sveiv eller motor, evt. Når solen går ned gir markisen lunhet, slik at du kan nyte lange sommerkvelder. Ved riktig bruk og vedlikehold varer markisen din fra Royal Solskjerming i mange år fremover. Trenger markisen et nytt utseende tilbyr vi dukskift. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd.


Vegg SIDE VENSTRE til. For enkleste betjening anbefales motor komplettert med enten bryter eller fjernkontroll, og sol- og vindautomatikk. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Terrassemarkiser er et fint alternativ til overbygd tak over uteplassen. Med fjernkontroll kan du betjene markisen motorisert fra en godstol – enten ute eller inne.


Med en app på mobilen kan du betjene markisen fra din egen mobil – både hjemmefra eller når du er på jobb. Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. Foldearmsmarkise til balkonger og terrasser med europeiskprodusert markiseduk av spinndysefarget akryl. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Har du allerede en manuell markise med sveiv ? Denne kan noen ganger erstattes av en motor fra Somfy.


Du kan få mer informasjon ved å besøke din lokale Somfy-forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg