tirsdag 6. november 2018

Husnummerskilt refleks

For folk flest, og spesielt de med dårlig retningssans er det uansett hipp hurra for hvert hus som har nummerskilt. Har du fått brev fra din kommune om tildeling og oppsetting av husnummerskilt ? Disse skiltene har refleks. Merk av en dør eller et vindu på bildet ditt ved å klikke og dra en linje.


Husnummerskilt refleks

Hvilket nummer bor du i? Gi postbudet en fair sjanse til å finne fram og merk postkassen skikkelig. Husnummerskilt med Refleks. Her finner du tall og bokstaver både til postkassen og husveggen.


Godkjente husnummerskilt. Visste du at huseier eller fester har ansvaret for nummerskilt på egen bygning eller eiendom? Hos oss finner du godkjente husnummerskilt i henhold til Kartverkets bestemmelser. Refleks bakgrunn med sorte tegn og sort ramme påtrykket med UV-herdet blekk. Har du bruk for en bokstav etter tallet, så er det ingen problem!


Vi har hele alfabetet. Finnes i tre forskjellige størrelser. Trenger du husnummer? Da har du kommet til riktig sted.


Reflex-folie sørger for at husnummeret har god synlighet også når det er mørkt. Og med topp holdbarhet kan du være trygg på at skiltet kan stå ute i både sol og ruskevær og holde seg like fint i år etter år. Back to products Next product. Dørskilt messing forkrommet x 1mm - k 5kr inkl.


Husnummerskilt refleks

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Produkter kan avvike noe fra bilder. Utform et reflekterende Barn leker-skilt for å oppfordre trafikanter om å senke hastigheten, eller lag husnummerskilt som er godt synlige i mørket. JA Skilter, din skiltmaker.


Skiltomaten gir deg mange valgmuligheter! Kjøp eksklusive husnummerskilt til din bolig idag. Alle rettigheter reservert. Bestill godkjent husnummer skilt med refleks til husveggen og.


Husnummerskilt refleks

Store serier er ikke noe problem. Skiltene kan leveres med eller uten refleks. Vi kan tilby pregete husnummerskilt i aluminium. Vi produserer og leverer husnummerskilt og veiskilt i alle størrelser.


Vi bruker standard klammer og fester for stolper. De tar kun imot kontanter. Det er plass til inntil fire siffer på plata. Norges største utvalg av plastskilt, aluminiumskilt og mye mer. Designe veldig enkelt egne skilt etter eget ønske, rett på nettsiden og til lave priser.


Husnummerskilt refleks

I Postens skiltbutikk kan du kjøpe skilt til døra, postkassen og husveggen. Du kan lage skiltet og få en forhåndsvisning før du bestiller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg