mandag 5. november 2018

Leselys soverom

Festes direkte på boken. Kjøp det på Norges gadgetmekka! Her trenger du godt allmennlys, leselys på senga og lys i klesskapet. Se våre beste tips til lamper på soverommet her.


Her finner du lamper som er spesielt egnet til belysning i nærheten av seng for å få best mulig leselys.

Vi har et stort utvalg sengelamper. Både enkle og doble vegglamper, samt bordlamper, som kan brukes til å dekke dette lysbehovet. Lys ved sengen kan du velge mellom leselamper montert på vegg eller nattbordslamper.


En kreativ løsning er også å henge pendler over nattbordet, eller ha en stor bordlampe stående på gulvet uten nattbord! På soverommet anbefaler vi bruk av dimmer, slik at man kan variere mellom godt lys og en mer avslappet stemning. Fine lamper med leselys som passer til soverommet , slapp av i sengen med en god bok – og nyt lyset fra noen av disse flotte leselampene. Her har jeg forsøkt å finne veggmonterte lamper i flere forskjellige stilarter, men som alle kan være godt egnet som leselampe på soverommet.


Stort utvalg av lamper og belysning i alle mulige farger og stiler.

Finn lamper til soverommet , belysning til stuen, integrerte lys på kjøkkenet og andre rom på. VELKOMMEN TIL LAMPEHUSET! Leselys ved sengen er fint. Har du et stort soverom er det fint med noen ekstra hyggelige vegglamper i tillegg. Dersom du trenger mer hjelp til valg av belysning, kontakt oss så hjelper vi deg med riktig valg av belysning.


Det finnes mange løsninger for leselys på soverommet , både til veggen og til nattbordet. Dette rommet har integrerte spotter i taket, et stilrent og praktisk design. Finn dine vegglamper til ba soverom , stue og barnerommet.


Produkter som panner, spatulas, kniver, og kuttet diskusjonsgrupper allerede oppnåelig. Uten å måtte være svimmel, du kan alle produkter har du kanskje behov et spørsmål av øyeblikkene. Har du TV på soverommet , må du huske på at det skal lyssettes for å jevne ut kontraster og skape et bedre skjermbilde.


Her kan du bruke spoter stilt mot veggen bak eller bordlampe med skjerm ved siden av. Velger du vegglamper, må de ikke blende deg. Dette er ikke den myke belysningen øynene dine trenger.


Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Soverommet er bygget for romanse: Du vet hva vi mener!

Ofte leser man på sengen og en nattbordlampe, eller en leselampe på veggen ved siden av er praktisk. Svake lyskilder med dimming anbefales. Avhengig av størrelsen på rommet og hva du har fylt det me så er det mye du kan gjøre for å skape et spennende soverom. Du kan lyse opp bilder og kunst på svært spennende måter.


Vi anbefaler også å leke seg med svakt fiberoptisk lys. Planlegger belysning på soverommet , og trenger litt input til leselys. Planen er å ha et lys til hver side av dobbeltsengen som skal kunne lyse opp greit i en bok, men minst mulig ellers.


Tenker det er lurt med noe som kan dimmes. Kellys tips for et sexy soverom. Kvinner føler seg vakrest i myk belysning, så pass på at dere ikke bare har taklampe på soverommet. Små bordlamper på nattbordet er perfekt.


Gjør sengen luksuriøs og innbydende med sengetøy, puter og pledd. Miks og match teksturer, ull, silke, fløyel og lin kan se fantastisk ut sammen. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg