onsdag 14. november 2018

Lystette lamellgardiner

Garanti og Gratis stoffprøver Skreddersydd etter dine mål. Lamellgardiner i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.

Gode priser på gardiner hos Ellos. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Hos Kid har vi Norges største utvalg av lamellgardiner. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål.


Tim lystette lameller. Hvorfor ikke prøve lameller i ulik farge på samme skinne?

Hengere og bunnvekt følger med. To pakker med lameller holder til meter skinne. Velg en farge som passer til stilen og smaken din for et moderne, pent og funksjonelt uttrykk. Skaff deg effektiv solskjerming med lamellgardiner fra Princess i dag! Hold solen ute med stilige lamellgardiner.


Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig. Praktisk fordi lamellene er fleksible, slik at du selv kan styre hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Du kan velge mellom gjennomsiktige, lystette , mønstrede, fargerike og ensfargede lamellgardiner. Kjøper du helt lystette gardiner er du sikker på at du får det mørkt i rommet selv om solen skinner rett på vinduet.


Husk at hvis du ønsker et helt lystett rom må du også tenke på hvilken gardinstang du velger, bruk gjerne en gardinstang som er buet på sidene, slik at du også får tettet på siden av gardinene. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Du trekker i kjedesnoren inntil du hører en snurrelyd. Så henger alle lamellene helt rett igen. Lystette rullegardiner med sideskinner stopper effektivt lyset ute.


Priser er levert fra lager og inkluderer mva. Visor leverer lamellgardiner på mål, en skreddersydd løsning som passer bruksområde, vindu, rom og interiør.

Visor lystette lameller fåes med lamellbredder på mm og 1mm. Billige lameller med mm bredde kan spesialbestilles ved å ta kontakt med oss. I våre butikker kan du også spesialbestille plisségardiner etter dine mål.


Det finnes mange modeller med forskjellige egenskaper. Tekstilutvalget er stort - fra lette transparente tekstiler til lysdempende med enkle plisséfolder, eller lystette - og isolerende plissé med dobbeltfolder. Kolleksjonen tilbyr et stort utvalg forskjellige lamellbredder, farger og tekstiler, samt ulik grad transparens. Farger og teksturer med personlig preg.


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Velg blant flere moderne farger, mønster og teksturer. Rullegardiner er den mest effektive solskjermingen og finnes i helt lystette modeller.


Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg