onsdag 7. november 2018

Eika gold

Sammenlign kredittkort. Få det beste kredittkortet til ditt bruk med de fordelene som passer deg. Det lønner seg å bruke våre Eika Gold ! Gjennom vårt fordelsprogram får du en rekke rabatter når du handler i butikk og på nett.


ID-tyveriforsikring er inkludert i Eika Gold Når noen utgir seg for å være deg Identitetstyveri er alle situasjoner hvor en person uberettiget utgir seg for å være en annen gjennom misbruk av personopplysninger, med den hensikt å oppnå økonomisk vinning, enten gjennom tyveri, bedrageri, dokumentforfalskning eller andre ulovlige handlinger. Gjeldende prisliste for Eika Gold og Eika Business.

Rentefri betalingsutsettelse med inntil dager. Eika Fordel, fordelsprogram, kredittkort, få rabatter Eika Fordel Gjennom fordelsprogrammet vårt får du tilgang til en rekke nyttige korttjenester som hjelper deg å ta gode valg i sommer. Tilgang til Eika sitt fordelsprogram med diverse rabatter på blant annet leiebil og hoteller. Eika Alliansen består av lokalbanker, Eika Gruppen og Eika.


Eika Gold , tidligere kjent som Terra Gold , er et nokså standard kredittkort. I tillegg har Eika Gold en id-tyveriforsikring som forsikrer deg ved id-tyveri. Passer godt for deg som er på reise, handler på nett eller til store innkjøp.


Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert dersom du betaler minst prosent av reisen din med Eika Gold.

Forsikring mot ID-tyveri er inkludert. Inntil dagers rentefri betalingsutsettelse. Et Mastercard uten gebyrer når det gjelder varekjøp i butikk og på nett.


Eika Kredittbank sender for tiden SMS og e-post om oppdatering av kundeopplysninger iht. Har du mottatt e-post eller SMS, ber vi deg velge Signer dokumenter fra hovedmenyen øverst til høyre på denne siden, og deretter Gå til signering. Du skal alltid være i telefonisk kontakt med en kundekonsulent i bank eller Kundesenter ved bruk av fjernhjelp. Har du fått nytt Eika Gold kort – gå til eikagold.


Eika Gold MasterCard er et relativt nytt kredittkort fra Eika Gruppen. Eika har lokalbanker over hele landet, og alle utsteder det samme kortet. Kategorien vi har valgt å putte kortet i er reisekort, fordi mange av fordelene er fokusert på ferier, hotell og leiebil. I tillegg får du med gratis reiseforsikring og andre forsikringer som er. Du kan få inntil dagers rentefrihet med Eika Gold kredittkort.


Reiseforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert. Gold er et kredittkort som utstedes av en rekke lokalbanker omkring i landet, og bak kortet finner vi Eika Gruppen AS. Eika kredittkort er et helt standard kredittkort som kommer med reiseforsikring da du betaler av reisen med kortet, id-tyveriforsikring og har et rabattprogram med diverse utvalgte rabatter. Eika Gold kredittkort er et mye brukt kredittkort som hverken tilbyr gode rentebetingelser eller utmerker seg med spesielt gode kundefordeler.


Se våre forsikringer og finn din pris.

Smålån til refinansiering er et lån fra Eika som gjør det litt enklere å være fornuftig. Lånet er egnet for å samle forbrukslån og kredittkortgjeld i ett lån. Beste kredittkort til ditt bruk. Tips og kalkulatorer. Data fra Finansportalen.


Søk nå og få svar med en gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg