torsdag 8. november 2018

Gardiner i stuen

Ferdigsydde gardiner. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner. Vi har et bredt utvalg av ferdigsydde gardiner.


Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Patrick gardinskinne passer til lette gardiner.

Kan også benyttes til middelstunge og tyngre gardiner , men da kan det være behov for å benytte flere fester og kortere avstand mellom dem for at det skal bli stabilt. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! Lange gardiner kan være med å skape en unik stemning i stuen og fremheve rommets beste sider.


Les videre og finn ut hvordan du kan bruke gardiner når du innreder stuen din. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt.

Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Vi bruker cookies for å kunne gi deg en så inspirerende opplevelse som mulig når du besøker hjemmesiden vår. Vi byr på kaffe når du besøker oss i butikken.


Gi stuen et løft med lange gardiner. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og.


Hvilke gardiner man velger, avhenger ofte av hvilket rom det er snakk om. På soverommet vil du kanskje ha tykke, lystette gardiner med gardinkappe og lang gardinstang. I stuen er det kanskje viktigere hva slags stoff, stil og materiale gardinene er i. Det finnes forskjellige gardiner for ulike rom.


Det er for eksempel stor forskjell på gardinene du har på soverommet og gardinene som henger i stua. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren.


Gardiner er myke, men hardtarbeidende.

Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Derfor må stuen gerne udtrykke hjemmets stil, og det kan du blandt andet sørge for med dit gardinvalg. Vær ikke bange for at vælge gardiner i farver.


Tænkt blot over, at de skal passe til stuens øvrige farvetema. Vær opmærksom på, at lyse og kølige farver får stuen til at synes større, mens mørke og varme farver typisk gør stuen. Sofaer Møbler Accessories BLACK WEEK.


Fordeler med gardiner. I mange moderne hjem finner du ikke tradisjonelle gardiner i for eksempel stuevinduet eller kjøkkenvinduet. Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun til ifi. Hvis vinduet er lite i forhold til rommet, kan ekstra stoff utenfor vinduets flate øke romfølelsen. Noen steder passer imidlertid ikke gardiner , som i moderne blokker med glass fra tak til gulv.


Aller først må du bestemme deg for hva slags type gardin du skal ha. Dernest må du tenke over hvor gardinen skal henge. På et soverom med morgensol trenger du lystette gardiner eller tynnere pyntegardiner med rullgardin bak. Cellbes på Internett og på postordre! Dekorer vinduene dine med lekre gardiner og skap en behagelig atmosfære i stuen.


MAXBO tilbyr et stort utvalg av gardiner og tilbehør til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg