mandag 19. november 2018

Sort kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


Eieren av dette kjøkkenet valgte et tidsriktig svart Ikea- kjøkken , enkle hvite fliser med grå fuger og en benkeplate av voksbehandlet kryssfiner. Denne sort -hvite basen danner et perfekt grunnlag for å style mer personlig, med for eksempel fargerike stoler og tepper.

BO BEDRE: Slik lar du kjøkkenet vise hvem du er! Du kan designe et sort og hvitt kjøkken på mange måter. Skap den klassiske kontrasten mellom sorte kjøkkenskap og en hvit benkeplate som gjør rommet lysere. Hvis du ønsker et sort og hvitt kjøkken , kan du også leke med dynamikken mellom en sort høyskapvegg og en hvit kjøkkenøy.


Slik så kjøkkenet ut FØR vi startet! Men med et sort kjøkken måtte vi sørge for at vegger, tak og gulv ble lyst nok for å reflektere lyset fra vinduene. Vi gjorde derfor følgende: Vegger.


Alle lister ble fjernet rundt vinduer, dører og gulv for å stramme opp utseende.

Velg kjøkkenkran etter dine behov og ønsker, hos oss finner du et stort utvalg av blandebatterier, både trendy, stilige og klassiske modeller. Kjøkken , Vaskerom Detaljer. Vi har kvalitetsarmaturer i alle utførelser og prisklasser. Våre kjøkkenarmaturer er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Nedenfor kan det søkes på forskjellige typer armaturer. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken.


I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett.


Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken. Et kjøkkenarmatur er et viktig element på et kjøkken. Det finnes flere varianter av kjøkkenbatterier. Du kan få blandebatterier med høy- og lav tut, og batterier med lang- og kort tut.


La deg forføre av Sense Sort. Ta en titt på dette kjøkkenet , og det vil sannsynligvis gi deg lyst til å slå deg ned og ta inn den hyggelige stemningen. En kjøkkenvask skal være praktisk, stor og passe godt inn designmessig.

Bademiljø leverer kjøkkenbeslag fra Intra og Franke. La oss hjelpe deg å finne riktig kum. Vi har et bredt utvalg av kjøkkenbatterier som gir deg muligheten til å velge blandt de tidløse variantene til litt mer trendy eller tilbake til den nostalgiske stilen. Nye og spennende overflater som kan kombineres med kjøkkenvaskene.


For en barnefamilie vil skoldesperre og temperaturbegrensning være viktige egenskaper. Blandebatteri til kjøkken , også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. Har du problemer med gripeevne finnes det løsninger for dette. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt.


Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg