tirsdag 20. november 2018

Herregård bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Herregård bad er vår mest påkostede toppmodell for de som ønsker de ekstra detaljene og et smykke av et håndverksprodukt. Herregård innehar et betydelig mer eksklusivt uttrykk, kraftigere krone og lister med vakre linjer og detaljer. Har du god plass, har du god grunn til å unne deg en gedigen, klassisk baderomsløsning. Herregaard er noe av det gjeveste du kan få i klassen for tradisjonsinnredning. Han mente at selv hans svigerfar, kongen av Englan ikke hadde maken til badeværelse.


Skuffer i servantskap leveres med ramtre skuffeprofil og selvlukkende dempeskinner inkl i pris. Dette rommet spiller en stor rolle for trivsel og velvære.

Et gjennomtenkt bad skal gi deg energi om morgenen og avspenning i kropp og sjel om kvelden. Vi i Sigdal har som mål å tilby deg de beste ingrediensene til et badeværelse der du kan finne ro til å nyte natten og hente nye krefter til å mestre dagen. God natt og god morgen! Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan et høyskap være løsningen.


Høyskap leveres til så å si alle våre møbelserier og kan i mange tilfeller innredes slik. Den åpne løsningen gir en følelse av mye volum, og her er det god plass til spisebor sofa og tv-stue. Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor. Se flere detaljer og muligheter!


Leter du etter en billig herregårder i Sverige, hvor du kan oppleve de lokale severdighetene? Bestill et opphold på ett av våre mange hoteller! Våre hotellopphold er nemlig garantert å gi deg en god kjør-selv ferie i Sverige.


Inviter til gilde på det store kjøkkenet! Basert på stolte tradisjoner fra store norske gårdshus, har vi utviklet våre mest eksklusive boliger. Den herskapelige følelsen får du fra flott dekor og takhøyde på meter i alle rom.

Bredt utvalg av baderomsinnredning eller baderomsmøbler. Overskap, underskap og høyskap til bad slik at du enkelt får det baderommet du ønsker. Herragaard er et tidløst og klassisk kjøkken med eksklusive detaljer. Vi tegner kjøkkenet etter dine ønsker.


Finn inspirasjon hos Sigdal Kjøkken! Du er kanskje på utkikk etter nye skyvedører til garderoben? Drømmekjøkkenet har kjøkken, baderomsmøbler.


Det er derfor viktig å tenke på helheten på badet når du skal velge din baderomsinnredning. Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel. Et stort baderomsmøbel gjør ofte at badet virker større.


En mørk farge på et lyst bad vil fungere som en kontrastfarge mot det lyse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg