fredag 9. november 2018

Soverom med skråtak

Jo da, du kan gjøre innredningstabber dersom du har et soverom med skråtak. En vanlig tabbe er å innrede på en slik måte at det blir umulig å re opp sengen, noe som for eksempel kan være vanskelig dersom du plasserer en dobbeltseng med langsiden inn mot skråtaket, sier Ruud. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt.


Sov godt med blått soveorm 29.

Mange vil ha det blått på soverommet. De som skal bygge på nabotomten vår påstår at de hadde fått beskjed fra kommunen at soverom under skråtak av brannårsaker ikke er lovlig. Finn og lagre ideer om Soverom på Pinterest.


Utforsk lignende emner. Jeg er godt i gang med å tegne opp hvordan vi skal gjøre det på. Oppussing av soverom med skråtak byr på litt flere utfordringer enn når taket er rett.


Så i dag tenkte jeg å dele noen bilder fra prosessen vi er inne i nå, vi har nemlig tatt fatt på soverommet.

Da vi flyttet inn, skjønte vi raskt at det å stange hodet i skråtaket når man forsøkte å sette seg opp i sengen, ikke var den beste. Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det. Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem.


De fleste av oss har de samme utfordringene med å utnytte plassen best mulig. Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å lage både vakre og praktiske løsninger. Nedenfor viser vi fram noen smarte løsninger vi har laget.


Bli inspirert og presenter gjerne din utfordring for oss så vi kan lage enda flere! Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig, ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle. Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Mette og Niels har tatt utfordringen med skråtak på strak arm og integrert garderoben i veggen.


De nydelige takbjelkene og den lune innredningen tilfører en varm kontrast til hvite flater! Det kan være en kunst og utnytte plassen fullt ut under skråtak. Her er noen gode tips fra BoligPluss.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Garderober og klesskap for soverom i alle størrelser. Det perfekte garderoben kan gjøre morgenen veldig mye enklere og hjelpe deg å holde oversikt. Med et klesskap som passer ditt soverom og dine behov perfekt, vil du få bedre oversikt over alt du har, bruke mindre tid på å finne frem klær på morgenen og det blir mindre rot.


Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap. Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter. Se hele vårt utvalg her. Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset. Følg med på bloggen, vi følger Nina under hele oppussingen.


Se soverom - før og etter her. Sist jeg selv skulle sparkle og male skråtak hagge vi mye problem i vinkelen ettersom platen på hvær side ikke traff hverandre i riktig vinkel. Ikke sats på at kun sparkel skal gjøre skjøten i møne fin. Soverom på hytta er ofte ganske små og det kan by på utfordringer når familien vokser eller overnattingsgjester skal ha plass.


Gjennom søkere til hytteprisen og våre samarbeidspartnere som bygger hytter har vi likevel fått mange gode eksempler og tips til hvordan skape de hyggeligste soverom. Skråtak er vanlige i hjemmene våre, og det kan være en utfordring å innrede. Det fleksible Klikk-inn-systemet passer overalt, inkludert under skråtaket. Bruk frittstående løsninger og velg en topphylle eller en tilbehørshylle øverst. Her kan du plassere vesker, tilbehør og andre ting du vil ha enkel tilgang til.


Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge. Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg