torsdag 1. november 2018

Gulv beis

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?


Beis gir ingen beskyttelse til treverket og gjør det utsatt for slitasje.

Dette er grunnen til at du alltid bør etterbehandle med lakk. For best mulig slitestyrke og et langvarig resultat anbefales 3-strøk lakk. Husk også at et allerede lakket gulv må slipes bør det skal beises, hvis ikke fester ikke beisen seg.


Maling, beis eller dekkbeis? Beis er en transparent overflatebehandling som lar treverkets struktur og overflate være til dels synlig. Strukturen vil avta noe for hver behandling, mens beisfargen blir kraftigere for hvert nytt strøk. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima.


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk.

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Slik går du frem når du skal beise gulvet i en mørk farge: En transparent behandling av gulv krever at gulvet er enten nytt og ubehandlet eller umalt og evt lakkert.


Som ved all annen behandling forutsetter vi at gulvet er rent og tørt. Ved misfarging, slitasje fra møbler og lignende bør overflaten slipes lett med slipepapir. Slip overflaten for å fjerne trefiberreisning og ujevnheter, så får du et mer behagelig gulv å gå på.


Ikke beis i direkte sollys - vent til det er svalt i luften, da rekker beisen å trekke godt inn i treverket og sluttresultatet blir penere. På gulv med stedvis nedslitt beis , samt ved bytte av farge på beisen, anbefaler vi deg å bruke TREBITT Terrassebeisfjerner slik at underlaget blir mest mulig ensartet og for at treverket skal kunne trekke til seg ny beisbehandling. Det gir deg det beste sluttresultatet.


Trefiber-reising slipes lett vekk med slipbrett påmontert forlengerskaft. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Den vanligste måten å farge gulvet på er ved hjelp av beis. Dette gir gulvet et flott utseende, men ingen beskyttelse, og gulvene må derfor etterbehandles med olje eller lakk.


Med TreStjerners Gulvolje fra Scanox får man både farge og beskyttelse i én operasjon. Samboerparet valgte å beise samme fargetone på gulv , tak og vegger for å få en helhet. Enkelt vedlikehold og antistatisk.

Mange flotte farger som kan kombineres. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Et alternativ til maling er beis. Hvis du vil se strukturen i treet, er beis en mulighet.


Det finnes et stort utvalg av interiørbeiser i ulike farger, tipser Owren. Beiser du gulvet , må du imidlertid lakke etterpå for å beskytte overflaten. Når du bruker beis på gulvet må det etterbehandles med lakk.


Bruk forlengerskaft og ta 2-strøk. Den tørker fort, men vent minimum timer mellom strøkene. Viktig ellers kan den krakkelere, eller bli klebrig. Olje furugulv: Oljet gulv er lunt og nydelig.


Gir en silkematt overflate, som er enkel å holde ren. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Gulvet kan enkelt legges på eksisterende gulv , unntatt på tykke vegg-til-vegg-tepper.


Med klikksystemet kan du legge gulvet uten bruk av lim. Du starter i et hjørne og klikker på den nye gulvet. Dersom du har et tykt vegg-til-vegg-teppe, må du fjerne dette før du kan legge det nye gulvet.


Vi er opptatt av kvalitet, enkelhet, inspirasjon og miljøbevissthet. Med tiden har vi utviklet vår TreStjerner serie, og er stolte av å ha produkter til alle slags gulv og flater så du kan bevare gulvene å gi de nytt liv, enten du skal olje, male, lakke eller hardvoksolje ditt gulv. Mulighetene er mange og utvalget stort hos Montér!


Holdbarhet beis : Beis sitter lenger, her sier man gjerne at det kan gå mellom 2-år mellom hver gang du beiser, avhengig av vær og vind. Holdbarhet olje: Ved bruk av olje ligger frekvensen på fra flere ganger i løpet av sommeren til annethvert år, avhengig av bruk og slitasje. Behandler du gulvet på en god måte, så vil du ha gulv i mange mange år fremover med å bruke osmo voks. Osmo sin voks kommer i mange forskjellige farger og er fult mulig å blande farger selv ved å blande ferdigfager.


Det andre alternativet som du skriver er jo å legge en beis først og deretter lakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg