torsdag 21. mai 2015

Design utelamper

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. Frakt kun 5- Gratis innpakning.


Lys opp hagen din ved hjelp av solen.

Se vårt store utvalg av forskjellige utelamper. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vårt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Våre produkter benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det.


Finn utendørsbelysning til terrassen, hagen eller husveggen. Velg blant utelamper i alle stiler og fasonger – med LED-lys eller strømsparende solcellepanel. Det er en ambisjon som bygger på vår store lidenskap for gjennomtenkt design og godt håndverk. Du trenger heller ikke en stor og fin hage for å få glede av utelys, en veranda eller balkong med glassvegger vil også se mye finere ut.


Et godt utelys og en god utelampe sørger for at du finner frem på gårdsplassen eller utenfor huset.

En vegglampe eller spotter kan egne seg godt for å skape et ønsket uttrykk på for eksempel veggen på huset eller garasjen. Du finner utelamper for vegg,. Vegglampe i klassisk design. Glass av slagfast klar polykarbonat.


Modena leveres i fargene sort og hvit. Utelampen er vendt opp. Vi er stolte av å kunne tilby et stort utvalg designlamper i vår nettbutikk.


Her finner du lekkert dansk design fra Louis Poulsen, Le Klint, Gubi og Verpan. I tillegg har vi også et utvalg designbelysning fra italienske Artemide som er spesielt gode på teknisk belysning. Nettbutikk med fokus på kvalitet og spennende design.


Naturlig lys fra oven, Lab er til å feste på veggen, og LED-lyset sender strålen presis ned mot bakken. Kommer i metall eller i tre. Designet av Francesc Rifé. Stort utvalg lamper til alle rom, designlamper, taklamper, gulvlamper, vegglamper m. Portstolper Pullert Lyktestolper Hagebelysning. Men funksjonene skal ikke gå på kompromiss av utseende og design.


Hos IKEA finner du lamper og annen belysning både på nett og i varehus. Skap et innbydende førsteinntrykk med en vegglampe ved inngangsdøra, og vegglamper på terassen skaper god atomosfære. Lampehuset har et bredt utvalg av utelamper til vegg i forskjellig design.

God belysning på veggene er viktig for å gi liv til boligens fasade og uteområde. Et ubelyst hjem er dessuten en invitasjon til innbrudd. Hos oss finner du garantert en utelampe som vil passe din bolig! Fine utelamper til all slags bruk og i forskjellige design kan bestilles fra bygghjemme. Tenk først praktisk, så dekorativt når du velger dine lamper og bestemmer hvor du vil ha dem.


Se det varierte utvalget vårt av lamper du kan bruke utenfor hjemmets fire vegger, og få inspirasjon. Med utelamper kan du skape ønsket lyseffekter langs husveggene, samtidig som utemiljøet blir hyggeligere og får en betryggende atmosfære. Velg blant våre utelamper med ulike design , størrelser og funksjonalitet som skaper ulikt lys og atmosfære. Få liv i hagen med lekker utebelysning!


Tekst — Linda Elmin Motta nyhetsbrev fra BO BEDRE. Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg