fredag 15. mai 2015

Klipsramme 50x70

Sjekk ut Klipsramme 50x70. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Bruk klipsramme når du vil at bildet skal komme i fokus.


Motivet kommer godt frem og bildet flyter lett inn i omgivelsene. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Det finnes tilfeller der du ikke vil at det bildet du skal ramme inn, skal måtte slåss om oppmerksomheten med noen eller noe annet. Da passer en klipsramme veldig godt! En klipsramme har ikke en farget list som trekker til seg mange blikk, men kun en glassplate som beskytter bildet. Vi har klipsrammer til både store og små motiver. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.


Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Ta vare på de gode minnene! Dessverre blir de fort glemt på minnebrikken eller harddisken.


Fremkall bildene dine, og ram dem inn i. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Ramme passepartout hvit 40x50. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x, 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. De større click rammer, såsom A 50x, Aog 70x100cm, som også er vældig populære, bruges oftest til store erhvervsmæssige og salgsfremmende plakater. Det er også oftest disse størrelser man ser udendørs. Husk at disse størrelser er plakatmålet og ikke rammens ydermål.


Eikeramma har en litt tynnere list enn naturtre og den brune treramma. Eurostyle Moderne Tre - Mørk. Gjør noe ekstra - lag en collage med flere rammer. LED led-belysning luftreklame lys messestand messeutstyr messevegg modul Møbler oppblåsbar oppheng plakatering popup portabel portal profilutstyr quick-up reklametelt reklametrykk rollup salgsbod salgstelt salgsutstyr sjokkselger. Finnes i flere størrelser.


Prøvde idag å få kjøpt en fotoramme i aluminium (sølvfarget) til dette formatet - men fant kun 40xeller 50x70. Plexiglass gir bildene dine museumskvalitet på veggen! Fremhev fargene og detaljene i bildet, og gi hjemmet ditt et moderne og stilrent preg.


Sølvfarget plakatramme med 35mm bred profil. Laget av anodisert aluminum. Med rette hjørner, grå bakvegg og antireflekterende dekkplast med UV-filter som beskytter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg