fredag 8. mai 2015

Persienner for skråvindu

Kjøp online og spar penger. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Jeg synes det er positivt at du prøver å løse dette problemet. For det er et problem at man ikke uten videre kan få persienner til slike vinduer. Vi savner det også hos oss, og har foreløpig ikke gått for plissegardiner, som er den eneste løsningen jeg har hørt om. Jeg ser for meg et annet problem med forslaget ditt. Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne.


Utvendig solskjerming for skråvindu , trekantvindu og spesialvindu. Utvendige persienner gir en suveren beskyttelse mot direkte sol, samtidig som du kan regulere innslippet av lys.

Dette beskytter boligen eller næringsbygget for soloppvarming og forstyrrende sollys i hverdagen. Rundt eller ovalt vindu. Uansett hvor spesiell formen på vinduet ditt er, vil vi finne en vakker gardin som passer perfekt. Du dreier lett lamellene for å kontrollere lysinnfallet, slik at det blir perfekt. Fleksibelt og praktisk.


På vinteren eller ved overskyet vær kan solskjermingen heves. Vinkelen på alle persienner kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Både utvendige persienner og persienner for innendørs bruk er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Rullegardiner har vært på moten i mange år, og er fortsatt et etterspurt interiørprodukt.


Dekosol solskjermingsprodukter finnes i flere former. Vi har persienner , lameller, plissé- og rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute. Tenk funksjon og behov!


Har du store vinduer eller smale vinduer? Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten?

Har skråvindu på soverommet,. Jeg har persienner i mitt ihvertfall, mulig de er spesiallage eller lignene, siden de følger med leiligheten jeg leier. Plisségardinen som er velegnet til skråvinduer eller til vannrette vinduer i f. VELUX veiledning for valg av takvindusløsning hjelper deg å velge den rette produktpakken for deg. Motta en e-post med rompakken din før du ber om tilbud fra montør.


Den elegante plisségardinen dekorerer diskret vinduet med sine myke linjer, og skjermer samtidig for sol og innsyn. Trukket opp fyller den minimalt av vinduet, og gir fritt utsyn. Plissé med aluminium på baksiden reflekterer solens varmestråler.


Plissè kan tilpasses alle typer vinduer og passer blant annet godt i skråvindu. Plissegardiner up and down har egne tekstilgrupper for glassnær montering. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Vi har også flotte løsninger for store vinduer, skråvindu og andre vindusflater med de rette egenskapene og materialet du ser etter.


Du kan stole på at du får trygg og god veiledning av oss. Se alle modeller her. Lamellgardiner er et utmerket valg til skråvindu. Vi har gode solskjermingsløsninger til skråvindu , takvindu og andre. Noen vindusformer kan være veldig utfordrende å finne rette gardiner til, men med en plisségardin fikk jeg mer enn bare en solskjerming – vinduet fikk nytt liv.


Har noen store vinduer med skrånende topp. Ser det blir kostbart å spesialbestille persienner. Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre.


Du kan kombinere rullegardin med borrelås i et skråvindu. Heng opp gardinen på skrå, i samme vinkel som vinduet. Da kan du klippe gardinen til så den har samme form som vinduet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg