fredag 29. mai 2015

Sandnes solskjerming

Alt av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. Vi har Norges største utvalg. Alle produkter har års garanti! Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid.


Finn sandnes solskjerming nå på Kensaq.

Din lokale leverandør av solskjerming og mørklegging til privat -og bedriftsmarkedet. Vi prosjekterer, måler og installererer. Ring oss i dag eller send en mail med dine spørsmål. Vi kommer på befaring og gir råd og veiledning på solskjerming for både inne og utebruk. Butikken vår med showrom ligger midt i Sandnes sentrum hvis du har lyst å ta turen til oss.


Sandnes Markise levere det meste innen innvendig og utvendig solskjerming. Vi er godkjent mesterbedrift samt autorisert solskjermingstekniker.

OM SANDNES SOLSKJERMING. Vi er en liten bedrift i Sandnes som driver med salg og montasje av solskjerming i hus, leiligheter, hytter og bedrifter. Vårt sortiment består blant annet av plissegardiner, lamellgardiner, terrassemarkiser og screens, samt dekorering av skilt, vindusflater og kjøretøy. Vi leverer kjapt og er løsningsorienterte. Les mer på Jærbladet.


Ryfylke Aluminium AS er også store på traller og sikkerhetsprodukter. Finn det som passer ditt behov. Solskjerming fra Fasadeprodukter har høy kvalitet og 5års garanti.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Innvendig og utvendig solskjerming i Stavanger og Sandnes ! Kontakt oss i dag for mer informasjon om markiser, persienner, gardiner og annet innen solskjerming.


Vindusmarkise er en tidløs klassiker innen solskjerming.

En vindusmarkise løfter fasadens utrykk, gir svært effektiv solskjerming og skaper et trivelig innemiljø. Gratis befaring gjelder inntil 25km. Få tilbud på solskjerming i Sandnes. Det er mange ulike produkter å velge mellom, og mange leverandører i Sandnes. Derfor lønner det seg alltid å sammenligne tilbud fra flere før du bestemmer deg.


På den måten er du sikker på at du vil få et best mulig tilbu til best mulig pris. Mer enn av solvarmen stenger du ute med utvendige persienner – i tillegg har den også en isolerende effekt på vinterstid. Velg persiennetype både etter vindustype og hvor værhardt det er. Stenger ute opptil av solens strålingsevne og er fremtidens effektive solskjerming. Tettheten i PVC duken er bestemmende for avskjermingsgraden.


Stort utvalg i duker. Leveres som standard hvit, grå (natureloksert) eller sort. Kan også lakkers etter egen RAL-kode. Toppkasse leveres firkantet eller avrundet. Se bilde lengre nede).


ZIP Screens Nettbutikk - se pris og bestill på dine mål. Hent fra lager eller bestill med levering hjem. Få gratis befaring nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg