onsdag 13. mai 2015

Tips til stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Sammenlign pris med oss.


Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!

I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil.


På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen?

Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Hvordan du kan bruke din stue er ofte begrenset av hva slags lys du har tilgjengelig her. Noen enkle tips for lys i stuen. Slik finner du din personlige stue -stil 24. Når Finn Schjøll pusser opp hjemme, blir det svært personlig.


Den røde tråden er han selv, og han oppmuntrer andre til å gjøre det samme. Når vi skal innrede en stue er det alltid lurt å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Mange har glede av å ta utgangspunkt i et maleri på veggen eller en gjenstand som betyr mye. Personlige gjenstander og arvede klenodier bør ha en sentral plass i stua og mye inspirasjon kan hentes herfra.


På jakt etter interiørtips til stuen? Her kan du lese Bohus sine beste tips for å oppnå den ettertraktede klassiske stilen i stuen. Se julegavetipsene våre for store og små.


Super stue for en stor familie Ei raffinert lita stue der alle detaljer teller. Her får du en beskrivelse av alle fargene i det nyeste LADY-fargekartet, med tips til hvilke hvitfarger som passer best inntil: blått tema, grønt tema, hvitt tema. Detaljer som vinduer, dører og lister kan du male i den fargen du ønsker med LADY Supreme Finish. Den kommer i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.


Tips til oppussing av stue : Skaff ny peis utenfor sesong. Det kan være smart å skaffe ny peis, eller komme i gang med piperehabilitering nå som du ikke har samme behov for å bruke peisen til å varme opp boligen eller hytta.

Om høsten er det ofte stor pågang, og det hender at det blir ventetid. Et annet tips til lysetting av stuen er å bruke en hengende taklampe som både sprer lyset godt og passer inn i interiøret. Ved å bruke dekorpærer og dimmer skaper taklampen stemning og dybde.


Høyden på hengende taklamper er som regel justerbare, slik at du kan regulere høyden etter ønske. Her er interiørarkitekt Cecilie Claussens beste tips til hvordan du kan lykkes med å skape en funksjonell og hyggelig stue. Ved å skape tydelige soner blir rommet mer oversiktlig, funksjonelt og effektivt. Bruk belysning, møbler, materialer og ikke minst et teppe til å definere sonen.


Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger.


Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Her er fem gode tips fra Halvor Bakke, interiørdesigneren og stylisten som samarbeider med Bohus om den populære kvalitetsserien Signature Collection by Halvor Bakke. Stua er et rom som brukes til så mangt – og gjerne flere ting samtidig.


Da er det viktig å ha lamper som kan tilpasses det som foregår akkurat nå. Her har vi samlet våre beste tips så du enkelt kan finne lampene du trenger til din stue. Du vil finne tips og råd om oppussing og vedlikehold av stue , kjøkken, soverom, bad.


Gode lenker til møbelforhandlere, interiørrådgivning, artikler om fargevalg, samt tips om gardiner, planter og interiørmagasiner for å nevne noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg