tirsdag 26. mai 2015

Sokkelskuff kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Det er en funksjon som mange glemmer når de tegner kjøkkenet sitt.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Kjøkkenet er en arbeidsplass. Og kjøkkenskuffene er verktøykassene dine.


Du vil fort merke hvordan Sigdals skuffer gjør kjøkkenarbeidet enklere, mer oversiktlig og mer lystbetont. På et Sigdalkjøkken kan det fort bli rift om kjøkkentjenesten. Fritt for å lage maten i dag!


Med HTHs store utvalg av kjøkkensokler samt tilbehør, kan du finne sokkel som får kjøkkenet ditt til å se gjennomført ut.

Utnytt kjøkkensokkel din. Hos HTH kan du legge til en sokkelskuff i selv sokkelen. Med en sokkelskuff utnytter du all plassen samtidig som du får med oppbevaringsplass. Vi har hatt det og kommer ikke til å ha det når vi snart skal sette opp nytt kjøkken. Uansett, det støva så utrolig mye oppi der at det ble til at vi ikke brukte skuffene noe særlig.


Og det til tross for mye støvsuging av kjøkkengulvet. Det at gode forberedelser er halve jobben, stemmer ganske bra. Når du skal ha nytt kjøkken , er det slik at jo mer du har tenkt over ønskene og behovene dine, desto bedre blir resultatet. Får at du skal få det perfekte resultatet har vi laget en sjekkliste for kjøkkenet , som kan hjelpe deg med forberedelsene. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.


Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.

AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse.


Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. En veldig grei og unik skuffe, som er lite synlig, og gjør det enkelt å bruke foten til å. Selges kun sammen med komplette løsninger.


Med sokkelskuff får du ekstra lagringsplass til kjøkkenet. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger. Finn den sokkelen som passer best til ditt behov.


Velg mellom den tradisjonelle faste sokkelen, sokkelskuffer, skjulte sokkelbein eller synlige sokkelbein. Vi selger rammene om det gode hverdagslivet. For i dag er kjøkkenet ikke bare et rom for matlaging som det en gang var. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Så et DESIGNA- kjøkken vil nesten alltid inneholde særlige detaljer som vi sammen skaper ut fra deres helt spesielle ønsker.


Jeg fant ingen bilder på sigdal sine sider, men det ser ut som helt vanlige skuffer. Tror ikke de festes i beina, men på skinner. De kan ettermonteres, men ble jo ikke like lett som når man monterer de sammen med kjøkkenet. Vi skal montere sigdal sine på marbodalkjøkken, så det går sikkert med ikea sine også. Nettoline kjøkken blir utelukkende solgt gjennom selvstendige forhandlere og via nettbutikk i Danmark og Norge.


Klikk på linkene under for å gå direkte til Nettolines hjemmeside. Her kan du se alle modeller under inspirasjon. Du kan tegne ditt nye kjøkken , og sende tegningen til oss for gjennomgang og ferdigstilling.


Vi lurer på om vi skal bestille noen Rationell sokkelskuffer til vårt Faktum kjøkken. Vi er klar over at plassen er begrenset i skuffen, men det jeg lurer på er fronten. Vårt kjøkken har en høyde gulv - underskap på 1cm. Jeg ser at ved bruk av sokkelskuffen skal fronten (sokkelen) kappes i høyden til 1cm. Sokkelen er vel cm.


La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg