mandag 18. mai 2015

Lyslykt glass

Christiania Glasmagasin - Se utvalget her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Hvilken lyslykt velger du? Ikke rart om du finner flere favoritter her.

En elegant lyslykt av jern fra Broste Copenhagen. Lyslykt glass hvit frost mønster høyde cm. Vi anbefaler å ha kubbelysfat under kubbelyset, i alle lykter. Om du leter etter lykt eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering.


Falla lyslykt klar blå. Finnes i flere størrelser, slik at. Vi hos glassoginterior.

Legg merke til at stiften ikke er spesielt spiss og den kan ikke spikres ned i noe hardere materiale. Med lys i lyslykten kommer et fantastisk mønster frem. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning.


Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Førpris 19- 11-Kjøp. Kan også brukes som vase H. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg. God plass til lys og et lysglass om du øn. Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt.


Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig. Dekorer med detaljer fra Jotex. Stort dekorsortiment. Fantastisk nydelig lyslykt i glass med sølvkant i toppen. Kunstneren Anne Rooslien har illustrert motiver av gårdsnisser til lyslyktene i to størrelser.


Skap en varm og gjestfri entré. Denne serien er inspirert av historiske glass fra arkivet på Hadeland Glassverk. Den vridde fasongen gjør at lyset får flott spillerom.

Dette er en solid serie som passer til både hverdag og fest. Hos oss finner du et bredt utvalg av lys og lykter for å skape stemning i ditt interiør. Design Hadeland Glassverk.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg