fredag 29. mai 2015

Gjennomsiktig lampe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper. Fruttato er en taklampe laget i gjennomsiktig glass.


Dette gjør den til en dekorativ lampe som kan henge over et spisebor i et hjørne av rommet eller i en trappeoppgang. Lampen kommer i tre forskjellige størrelser og med to forskjellige lamper på glasset som fint kan mikses og matches ved å henge flere lamper sammen. Lampen CRYSTAL består av mange kromfargede metallstenger som sprer seg ut fra en forkrommet metallrør. På endene er det festet ca gjennomsiktige, sammenslyngede krystallelementer. Denne lampen utgjør en ideell utvidelse av dagens moderne interiørstiler.


Seks halogenpærer lyser opp denne kombinasjonen av krom og klart glass. Lampen kan enkelt monteres på ethvert tak med sin høykvalitets metallbase. Et vakkert lys vil skinne gjennom de delikate løvene av akryl, og lyse opp ethvert hjørne i rommet. Denne eksklusive taklampen vil garantert gi en avslappende og koselig atmosfære. Merk at lyspærene ikke er inkludert i. Finn laveste pris på Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker og velg mellom merker som Foscarini.


Gjennomsiktig lampe

Hos Lampehuset finner du alt du måtte trenge av det elektriske. Alt ifra stikkontakter og ledninger til batterier og trafoer. Nippelmix Praktisk tilbehør til deg som skal lage din egen lampe. Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt.


Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet. Denne nydelige taklampen med akrylblader på armene vil være et godt valg for å pynte opp stuen eller soverommet. Dina Pendel Transparent er en veldig klassisk lampe i polykarbonat, men med den lekre detaljen at skjermen blir gjennomsiktig når lyset skrus på. Mens lampen er slukket, er den bare en helt klassisk skjerm som henger over bordet.


Gjennomsiktig lampe

En flott gulvlampe fra Koziol til å lyse opp på barnerommet med. Lampen avgir et behagelig lys når den er tent, og dens stilrene design gjør den til en nydelig innredningsdetalj som også passer i stuen eller på kjøkkenet. Mål: 3x 3x 3cm.


En pendel er en lampe som henger ned fra taket. Vanligvis henger den ned i ledningen. Dette er lampene vi vanligvis bruker over spisebordet, salongbordet og kjøkkenbenken.


Gjennomsiktig lampe

Derfor er pendler også den type lampe som betyr mest i interiøret, men det er også en lampetype som de færreste vet hva heter. Denne unike taklampen, med elegante akrylblad-dekorasjoner og fire sfæriske glasskjermer vil være et godt valg for å pryde stuen eller soverommet. Dens satin nikkel finish gir denne lampen en moderne stil. Lastolite Mega paraply Lastolite Mega paraplyene er de største paraplyene til Lastolite med muligheten for å skifte trekk. Laget av hvitlakkert metallfot og skjerm, med detaljer i messing.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. En absolutt bestselger! Lampen er laget i gjennomsiktig plexiglass og assosieres til en såpeboble som reflekterer lys. Gjennomsiktig kabel med gulvbryteren. Snittet på lampen er rett under høyden av diameteren for å samle mest mulig lys.


Flott lampe over spisebordet og salongbordet! På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Finn også den nærmeste butikken og mye mer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg