onsdag 20. mai 2015

Hvor mye maling per kvadratmeter ute

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her!

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Normalt kan man male 6-kvadratmeter per liter maling på en innvendig veggflate. Dette vil gi deg det antall liter maling du trenger for ditt prosjekt. Mål opp husets vegger, og bruk to-gangen.


La oss si at veggene totalt måler 1kvadratmeter. Med to strøk skal du da male en flate på 2kvadratmeter. Med et forbruk på ti kvadratmeter per liter får du 240:1 altså har du behov for liter maling.


Produsentene oppgir hvor mange kvadratmeter en liter maling dekker på malingsboksen.

Vanligvis vil det være et sted mellom åtte og tolv kvadratmeter per liter. For å finne ut hvor mye maling du trenger måler du opp. Du trenger å vite bredden og høyden på flaten som skal males, og hvor mange kvadratmeter hver liter av aktuell maling dekker.


Finn ut hvor mye maling du trenger. På malingsspannene er det oppgitt antall liter som går med per kvadratmeter. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Påfør to strøk med maling , og ta helst tre strøk på høvlet treverk og detaljer for best beskyttelse. Du kommer til å angre om du har på for lite maling , så bruk opp hele hele spannet.


Har du maling igjen, er det bare å ta nye strøk. Det står på spannet hvor mange mdet dekker. Med en god rulle er det lettere å tilpasse riktig mengde. Vi har lagt til alle våre produkter en malingskalkulator som automatisk beregner hvor mange liter maling du trenger.


Gå til produktsiden og finn det aktuelle produktet du skal anvende. Det kan være svært, at regne u hvor meget maling der skal bruges. Her er et par enkle metoder, som plejer at passe, på de fleste overflader. Eksempel: Flaten som skal males er kvadratmeter.


Du skal male to strøk, dvs 1kvadratmeter.

Antall liter maling pr kvm. Dette er for ett strøk, og du vil, i de fleste tilfeller, trenge to strøk maling. Her kan du beregne hvor mye maling du trenger til jobben du skal gjøre. Jeg lurer på hvordan man skal vite hvor mye X mm regn er,. Hvis du hadde hatt en kopp stående ute ,. En millimeter nedbør tilsvarer en liter per kvadratmeter.


Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Lurer du på hvor mange spann med maling du skal kjøpe? Hvor mye MALING trenger du? Her kommer tommelfingerregelen: En liter med maling vil vanligvis dekke ett strøk på 8-12m av veggen.


Malingen kommer som oftes i 10-liters-spann. Det vil si at ett spann vil normalt dekke ett strøk på ca 100m2. Generelt går det mindre beis og maling til det andre strøket enn det første. Galleri Regn ut hvor mye maling du trenger før du maler. Anbefalt forbruk: Uhøvlet treverk 7-mpr liter.


Et malerfirma vil normalt gi estimater hovedsaklig basert på antall kvadratmeter som skal males. Selv om prisen for et prosjekt utført av en maler vil variere betydelig, ser vi i vår prosjektdatabase at boligeiere i snitt betaler omlag kr 80i. Vi ser imidlertid også eksempler på maling av hus hvor prisen er noe lavere, ned mot kr 6000. Altså vegger, tak, lister og dører, inkludert sparkling hvor det er nødvendig.


Leiligheten har bare hvite vegger per i dag, og jeg tenker å male primært i hvitt med med noen blå vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg