onsdag 20. mai 2015

Sony a5000 hvit

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Sony. Digitalkamera, system uten speil, 20. Oppdag systemkameraer fra Sony med samme bildekvalitet som DSLR-kameraer. Velg blant kompakte og Alpha SLT-kameraer med CMOS-sensor og rask autofokus.


Les tester og omtaler før du kjøper. Oppdag et stort utvalg av gode produkter fra Sony og teknologien som ligger bak, få øyeblikkelig tilgang til butikken vår og Entertainment Network. Kameraet er lett og kompakt og har en 3vippbarr LCD-skjerm, Kameraet har en 2megapiksler sensor og en BIONZ X bildeprosessor som gir gode bilder. En stor Exmor APS HD CMOS-bildesensor på 2effektive megapiksler fanger opp mer lys enn andre sensorer og gir detaljerte bilder med fyldige fargetoner.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Beskytter digitalkameraet mot støt, støv, fingeravtrykk og riper. Kompatibelt Batteri Sony NP-FW- Li-Ion - 950mAh - 7. V - Høykvalitetsbatteri til lavpris. Batteriet er EU-godkjent og er utstyrt med et sikkerhetskretsløp som kobler ut batteriet i tilfelle overbelastning (f.eks. kortslutning eller overlading).


Kameraet bruker Sonys E-fatning, det samme som kameraene i selskapets anerkjente NEX-familie, i tillegg til overraskelsene aog a7r med fullformatbrikker som Sony lanserte sist oktober. Lader, linsedeksel, minnekort og kameraveske i svart skinn følger med. Lett anvendelig kamera som tar gode bilder!


Med egen app slik at du får overført bildene dine til mobil på få sekunder. Kan evt byttes i en tilsvarende Gopro. DSLR-kvalitet og kreativ kraft i et lite format. Verdens minste og letteste digitalkamera med utskiftbar optikk og Wi-Fi tilbyr mye mer enn bare lav vekt: Pakket med en stor 20.


Ved å fortsette å bruke vår nettside godkjenner du dette. Objektivet veier kun drøye kg. Vi hjelper deg å kjøpe mobilutstyret til en billig penge, og viser deg tilbud fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted.


Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Usb-drevet TV-belysning meter - Varm hvit. Sony -, Minolta- eller Konica-Minolta-objektiver, kan de registrerte innstillingene for Sony -, Minolta- eller Konica-Minolta-objektivene bli påvirket. Meldingen din er sendt.


Du får en bekreftelse på e-post snarlig. Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse hos oss. Søk i Komplett Bedrift. Eneste systemkamera i din prisklasse jeg vil anbefale fra Elkøp er Sony NEX-3N som de har veldig gunstig pris på nå.


Ikke det jeg vil kalle et lommekamera, men du kan sikkert ha det i en jakkelomme uten problemer. Skal du ha noe som er vesentlig mindre må du over på kompaktkameraer. Direkte og sikker tilkobling - Den førsteklasses datakabelen fra CELLONIC! Vår USD-kabel overfører dine viktigste data hurtig og pålitelig. Gavekort på CEWE fotobok er også inkludert.


Alle Pluss Kunder får også - rabatt på Express-bilder fra din mobiltelefon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg