mandag 25. januar 2016

Glass vaser

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Sjekk ut Vaser Glass.

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio-vase?


Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative vaser. Velg mellom ulike farger og design som speiler din stil. Bestill fra vår nettbutikk i dag! Fina vaser som passar till vackra snittblommor.

Välj bland cylindervaser i glas i olika storlekar. Våra färgade glasvaser ger en extra fin detalj till dukningen eller inredningen. Finns online och i butik. Klikk her for å se utvalget vårt av vaser.


Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! IKEA - CYLINDER, Vaser , sett med klart glass , Kan stables inni hverandre for å spare plass ved oppbevaring. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Som lykter gir de et fantastisk og vakkert lysspill. Vi hos glassoginterior.


Som vaser holder de godt på blomstene med sitt elegante og stilrene uttrykk. Her er en størrelse som passer til alle anledninger og til alle slags blomster og lys. Sett de sammen i små grupper, både som lykter og vaser , de gjør ditt hjem både stilrent og stemningsfullt. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Vaser Våre vaser er en blanding av solide og elegante glassartikler, vakker keramikk, og jordnære steintøy og terracotta.

Velg blant beroligende, organiske former, skinnende kreasjoner og uttrykksfulle mønstre. Bruk vasene hver for seg, eller prøv å blande inn flere nyanser når du styler dem for en klassisk stil. Vi tar kundeservice på alvor! For oss er kundeservice viktig, så ta gjerne kontakt med oss om du har noen problemer eller spørsmål! Lyngby Vaser i Glass.


Vanlig pris: kr 9900. Special Price kr 8415. Våre glass og krystallvaser kan dekoreres med idrettsmotiv, logo og eventuelt en tekst. På noen av våre vaser kan våre villmarksmotiv legges på.


Gå på oppdagelse her. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter glassvase eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Flotte vaser med roser, tulipaner eller markblomster fra egen hage pynter opp både festbord og hverdagsbord både ute og inne.


Stort utvalg hos Hageland! Enkel og rask bestilling – levert rett på døren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg