tirsdag 26. januar 2016

Brunstad fia

System Pluss - Fia A. Med spreke stoffvalg blir modellen moderne og passer godt inn i dagens stil. Fia A selges eksklusivt hos Bohus. Fia gir deg muligheten til å velge mellom mange ulike moduler. Skreddersy etter egne ønsker og behov.


Fia har en fast og en formstøpt rygg, som gir god støtte.

Du finner Fia utstilt hos din nærmeste Bohus Forhandler. Fia er et nett modulsystem og passer perfekt i rom og leiligheter der man ikke har for mange kvadrat å boltre seg på. Stolt norsk produksjon Lokal skaperkraft Dette er designerne våre, Arild Alnes og Helge Taraldsen. Den katalogen du blar i nå, er full av modeller de har skapt.


Brunstad sofa er norsk design med fokus på komfort og kvalitet. Vi har nette modeller som passer i mindre leiligheter og romslige sofaer med mange sitteplasser for de som ønsker det. Brunstad Christian Church (BCC) er en kristen menighet som oppsto i Norge 17.


Amanda regulerbar hvilestol fra Brunstad ! Leveres i mange forskjellige stoffer og farger.

Mål: B H 1D cm. Rabatt gjelder i alle prisklasser. Priset i prisgruppe 2. Salon med inspiration fra 50’erne. Men med friskt og livligt stofvalg bliver modellen moderne og passer godt ind i dagens stil. Brunstad har et stort udvalg i både lave- og høje hvilestole.


De fleste er regulerbare, og passer perfekt sammen med vores sofaer. Liste på alt brunstad fia sofa Fra Gadyet. Trinnløs regulerbar rygg og tilhørende skammel gir komfortabel avslapping i flere posisjoner. Fia – Brunstad AS Fia.


Fia Klassisk Hvilestol – Brunstad AS Fia Klassisk Hvilestol. Våre sofaer spenner fra små, nette modeller som passer i leiligheter og hytter, til romslige sofaer med mange. Sofa – Brunstad AS Sofa. Soffa med inspiration från femtitalet.


Med snygga tygval blir modellen modärn og passar godt inn i dagens stil. Brunstad lager norskproduserte møbler med solid håndverk, utmerkede materialer og skandinavisk design. Sammenlign tilbud fra Brunstad.


Selger en meget pent brukt brunstad fia modulsofa,ingen feil og mangler.

Står i bogen steinkjer. Vi har resultater for Brunstad lenestol til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Det er egentlig en BUE sofa, men det alternativet hadde ikke Finn. Putetrekkene kan taes av og vaskes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg