onsdag 13. januar 2016

Eika spar

Sammenligne kredittkort. Få det beste kredittkortet til ditt bruk med de fordelene som passer deg. Vi anbefaler - Eika Spar. Kombinasjonsfond – middels risiko. Eika Kredittbank sender for tiden SMS og e-post om oppdatering av kundeopplysninger iht.


Har du mottatt e-post eller SMS, ber vi deg velge Signer dokumenter fra hovedmenyen øverst til høyre på denne siden, og deretter Gå til signering.

Kiid Eika Spar PDF kB (PDF kB) Prospekt Eika Spar PDF MB (PDF MB) Profil Eika Spar PDF kB (PDF kB) keyboard_arrow_up Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Eika Spar For å gi deg konsistente data rapportert på tvers av ulike forvaltningsselskaper har Morningstar utviklet en proprietær kalkulasjonsmetodikk og det er disse tallene som vises her. For mer informasjon om metodikken, vennligst klikk på denne lenken. Eika Spar var opp prosent i oktober, som var bedre enn referanseindeksen. Hittil i år er fondet opp 1prosent som er prosent bak referanseindeks.


Nå trenger ikke familie og faddere lenger lure på hva de skal gi barnet i gave. Alt du trenger å gjøre er å lage et sparemål for barnet og dele med de som vil. Samle dine aksjefond i en aksjesparekonto hos oss og få skattefordeler.

Vil du begynne å spare i fond? Vi hjelper deg å velge rett spareform, avhenger av hvor lenge du vil spare og hvor mye risiko du er villig til å ta. Smartspar leveres av lokale sparebanker og Eika Gruppen. Du skal alltid være i telefonisk kontakt med en kundekonsulent i bank eller Kundesenter ved bruk av fjernhjelp.


Du kan søke om lån til bolig eller fritidsbolig på nett, og laste opp de vedleggene som trengs til søknaden. En av våre rådgivere kontakter deg innen kort tid. Delårsregnskapet for konsernet Totens Sparebank viser et resultat før skatt per 30. Du bryr deg om dine nærmeste, du bryr deg om lokalsamfunnet, du bryr deg om miljøet og du bryr deg om din. Ytterligere informasjon om Eika Spar fremgår av fondets vedtekter, prospekt og hel- og halvårsrapporten.


Trykte eksemplarer er også tilgjengelig vederlagsfritt. I nettbanken får du blant annet informasjon om saldo og transaksjoner. For å logge deg inn i nettbanken til sparesmart.


BankID eller BankID på. Finn svar på dine spørsmål her. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice eller komme innom banken dersom du trenger hjelp. SPAR og EUROSPAR har 2butikker i hele landet!


RESULTATBIDRAG Orkla steg etter å ha levert sterke organisk vekst enn ventet i Qrapporten. Aksjen har vært svak over en leger periode og fikk et rekyl på dette.

Norges største nettavis for økonomi og næringsliv. Egir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med de. Det lønner seg å bruke våre Eika Gold! Gjennom vårt fordelsprogram får du en rekke rabatter når du handler i butikk og på nett. Alliansen gjør oss mer robuste.


Og produktene vi kan tilby gjennom Eika som forsikring, fond og MasterCard er svært gode, og absolutt konkurransedyktige. Eika har også en viktig eierdel på om lag i Vipps.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg