fredag 8. januar 2016

Veggskinne

Veggskinne

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Finn veggskinne nå på Kensaq. Du kan enkelt lage din egen løsning ved å klikke på plass ALGOT hylleknekter der du ønsker å plassere hylleplater eller tilbehør – uten verktøy.


Veggskinne

Kan også brukes i baderom og våtrom. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Vi tilbyr veggskinne , konsoller og hylleknekter til ethvert bruk. Utmerket kvalitet til gunstige priser fra Byggmax.


Veggskinne

Deretter festes konsoller med hyller eller furuplater på valgfri høyde og danner på denne måten en hylle med flyttbare hyller. De fleste av oss trenger hylleplass hjemme. Med veggskinner, plater og konsoller kan du sette sammen din egen der du har behov. Med knekt og hylleplan kan du enkelt montere ditt eget hyllesystem. Elfas klassiske veggmonterte Sparring hyllesystem.


Bygget opp av veggskinne r som skrus på veggen, og kompletteres med knekter og hylleplater. Veggskinne i hvit pulverlakkert metall, lengde cm. Veiledende pris 400. Skrus direkte på veggen og kompletteres med for eksempel Knekter. Skreddersy ditt eget hyllesystem.


Veggskinne

Start med en veggskinne og legg til hylleplater og skuffer. Velg en veggskinne som passer deg og din oppbevaring. Hos Habo finner du veggskinner i forskjellige størrelser og farger. Se dem og finn ut av hvor du kan kjøpe dem!


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Hvis du må ta hensyn til spesielle forhol for eksempel skråvegg, eller bare ønsker å montere hver hylle til veggen, er det tradisjonelle hyllesystemet med. Tegn din drømmegarderobe med Elfas garderobeplanlegger (åpnes i nytt vindu). Festes på veggen til Wille grunnsett veggskinne ved bhov for mer plass.


Kombineres med Wille bærelist for best fleksibilitet. Alt utstyr vi lagerfører til veggskinner OG butikkhyller stål passer i disse skinnene. Skaper orden og mer effektiv oppbevaring.


S-kroker for skaft mellom 6-cm. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg