mandag 11. januar 2016

Plakat fugler

Plakat fugler

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Perfekt gave til fugle titteren. Dekorativ natur plakat på kunstpapir. Pris NOK 24inkl. Bakgrunnen er turkis med rosa greiner.


Denne vakre plakaten gjør seg fin i svart ramme, og passer i de aller fleste rom. Motivet er trykket på høykvalitativt, ubestrøket papir som holder lenge. Botanisk plakat med fugler Stor, botanisk plakat med fugler på en grein. Et vakkert motiv i vintage stil. Vakker i et hvilket som helst rom.


De er naturlige, lærerrike og passer spesielt for skoler, foreninger, fjellstuer og lignende, men er og dekorative i et hvert norsk hjem. Alle fuglene er tegnet detaljert og i naturtro farver, så du kan sammenligne og gjenkjenne fuglene i din hage. Ved enkelte fugler er både han og hun avbildet.


Plakat fugler

Fuglenes navne er skrevet på flere språk, bl. Oversiktsplakatene er plastbelagte og i størrelsen 70cm x 100cm for alle untatt de to med trær som er på 42cm x 59cm. Her er mange forskjellige sammensetninger av fisk, fugler , dyr og insekter. Alle plakatene har navn på flere språk, fra til språk. Utenom sommerfuglplakaten så har alle norsk som et av språka.


Klikk her for å få stor fil, lagre bildet på datamaskinen din og skriv ut. Presentasjon av fuglene: – Jeg har valgt ut fuglene ut fra hvem som telles på flest foringsplasser under Hagefugltellingen. Jeg har gruppert fuglene delvis etter utseende slik at det er enklest mulig for deg å skille fugler som ligner litt på hverandre. Kjøp fuglepigger her og gjør jobben selv. Sort sortemang produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse.


Plakat fugler

Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Wild fargerik fugl tegning. Velg blant et stort utvalg av våre plakater i vår kategori — Fugler. Vi på Photowall har et stort utvalg, fri frakt og høy kvalitet. Du finner flere fine plakater med foto i kategorien Fotokunst.


Finn dine favoritter og lag en personlig bildevegg. Fugler i kamp fra 9kr. Matches gjerne med flere plakater i samme stil, se kategorien vintage for eksempel. Papegøye viser vei fra 9kr.


Kjøp plakater på nett hos plakatbar. Et flott knippe norske fugler på stor plansje, matt kvalitetstrykk. Fugleplakat størrelse: 1x cm.


De er vakre og lærerrike og passer spesielt for skoler, foreninger, fjellstuer og lignende, men er dekorative i et hvert norsk hjem. Plakatene våre leveres uten ramme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg