mandag 25. januar 2016

Lakkere kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Lakkere kjøkkenfronter tar tid. Det første du må gjøre er å demontere så mye som mulig av kjøkkenet og fjerne dørknottene.


Vask kjøkkenet grundig med for eksempel salmiakk.

Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen.


Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart.

Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du ønsker deg. Det er her vi samles når dagen starter, når den slutter, og når dagens måltider skal tilberedes og spises. Et kjøkken er både et sosialt samlingsste men også et verksted hvor man kutter, steker og koker.


Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter? Vi fornyer ditt gamle kjøkken , til en rimelig pris. Kjøkken , Musikkinstrumenter osv. Fargevalget er valgfritt! Det eneste vi trenger er en NCS-fargekode.


Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte. Spar både penger og miljø. Ved å beholde skjelettet på ditt nåværende kjøkken og fornye resten, sparer du både miljøet og penger.


Fornyelsen er gjort på en dag! Alle kjøkken kan fornyes, uansett merke, type eller alder. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Vi som jobber i Herjedalskjøkken er dedikerte kjøkkeneksperter og dyktige håndverkere som alle brenner for å fornye kjøkkenet ditt.


Vi hjelper deg med alle valgene til ditt nye kjøkken over en kopp kaffe. Deretter kommer en av våre montører og monterer kjøkkenet på eksisterende skrog. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Vi utfører i dag billakering, omlakkering av personbiler, varebiler og veteranbiler, skade lakkering, lakering av kjøkken og interiør lakering. Kan det lakkeres, kan vi gjøre jobben! En tynn benkeplate er en smart måte å oppdatere kjøkkenet på.


Foto: Poggehpohl Vis mer. Benkeplaten er noe av det som først ser slitent ut på kjøkkenet. Det er her de verste flekkene havner, og har du benkeplate i tre, har den en tendens til å sprekke opp rundt vasken. Da kan vi lakkere om frontene på kjøkkenet ditt.


Dette kan vi gjøre fordi produktet i seg selv holder så høy kvalitet og slites lite over tid. Vi står klare til å hjelpe deg med å planlegge og designe ditt nye kjøkken. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.


Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Derfor vil det være mulig å få et nytt kjøkken for omtrent halve prisen – bare ved å bytte ut fronter, heldempede hengsler, skuffer, benkeplater og vask. Man kan selv bestemme hvor store deler av kjøkkenet man vil fornye.


Man kan for eksempel bare bytte ut knottene og benkeplatene, eller tilpasse hele oppussingene etter sitt eget behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg