tirsdag 5. januar 2016

Montering av markis

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Sikker montering av markisen. En terrassemarkise kan være tung, så det er det viktig å sjekke underlaget før montering.


Har du trevegg bør du forsikre deg om at treverket ikke er råttent eller morkent, og at det er i stand til å holde oppe en markise.

Det absolutt sikreste er å montere markisen i stenderne, da skal det holde uansett. Men det norske klimaet er samtidig et stort problem for markisene mange steder. Montering Våre montører har lang erfaring, og sørger for korrekt og forskriftsmessig montering av våre produkter. Dette sikrer deg et produkt med lang levetid – og med full garanti. En viss fargeendring som følge av solen må påregnes.


Les monteringsanvisningen før du setter opp markisen. Følge bruksanvisningen punkt for punkt.

For å sikre lang levetid på markisene stilles det krav til riktig montering. Av sikkerhetsmessige hensyn vil det også som regel lønne seg å få en fagmann til å gi deg gode råd - eller rett og slett la fagmannen montere for deg. Det trenger ikke koste deg noe ekstra å sette bort hele jobben og få et perfekt resultet - hvis du benytter. Som følge av den solide støtten bak panelbordene kan du nærmest montere hvor du vil høydemessig.


Sideveis derimot må du forholde deg til selve spikerslagene (oftest med avstand 60cm senter-senter). Merk at du kan ha maks 60cm fra hver ende av markisen til den første braketten (krav fra produsent) på hver side. Ta hjälp av våra montörer!


Vi erbjuder montering på många orter i Sverige. När du beställer din markis , är det bara att klicka i att du vill ha en offert på montering , så hör vi av oss! Du kan också beställa montering direkt genom att lägga någon av produkterna nedan i varukorgen. Har du köpt en markis med motordrift krävs också att denna kopplas in av behörig elektriker.


Beroende på hur högt din markis ska sitta kan det också vara bra att ha en trappstege alternativt en vanlig stege till hands för att underlätta monteringen. Det kan også være kjekt å binde rundt selve markisen og firkantrøret slik at markisen holder seg i ro (det er ikke alltid at de som er gamle har duk lager de kan hvile på) 2. Her må du skru av alt som er på betjening side. Det vi kaller endegavel, der etter snekke og til slutt må du ta ut endetapp som sitter fast i duk rullen.

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Kontroller at markisen ligger i riktig posisjon slik at du ser hvordan den skal ligge i brakettene. Det er litt forskjellig montering fra markiser til markiser.


Manövreringen av markisen kan ske utomhus eller inomhus. Se under ”Dragning av hissband” hur montering sker. Hissbandet levereras alltid monterat på vänster sida av markisen utifrån sett.


Rulla av hissbandet från rullen på vänster sida. Montering av reglage Gå nu vidare med montering av det reglage du beställt. För invändigt och utvändigt bandreglage se nedan.


Om du beställt en markis med vevreglage är monteringen av din markis nu klar. Vid beställning av motordriven markis ska en behörig elektriker ta över monteringen och inställning av markisens motor. Bestilling av terrassemarkiser er alltid basert på totale utvendige mål.


Dette vil si at ingen del av produktet stikker på utsiden bredden som det bestilles på. Veggbrakettene har en anleggsflate med høyde 20cm og bredde 6cm. Handle din markise online hos Campingtilbehør4u. Europris fører vindusmarkiser og markiser til vegg i ulike lengder og bredder.


Enkelte av markisene er elektriske, og. Markise til bobiler og campingvogner. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg