onsdag 13. januar 2016

Diffusjonsåpen maling

Komplette systemer for overflater. Se løsningene, les mer her. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Både Jotun og Nordsjø har malinger som er beregnet til mur og fungerer utmerket! Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling , slik som en akrylmaling for mur.

Da kan ikke fukt og forurensninger trenge inn og ødelegge armeringen, mens fukt inne i betongen slipper ut. Er ute etter en diffusjonsåpen beis eller maling siden det er betongvegger som kles. Har gravd og spurt endel, men ikke lett å finne gode svar fra forhandlere på dette.


Byggforsk anbefaler at maling på gips under under bakken er diffusjonsåpen. Er dette noe jeg må se spesielt etter, eller kan jeg regne alle normale akrylmalinger. Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute, samt for vannutsatte vegger og tak innendørs, f. Biltemas Murmaling har meget god dekkevne, slik at man unngår for mange strøk som påvirker diffusjonen negativt. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Fargekart Fargene er kun retningsgivende. JOTUN DryTech Murmaling gir muren et flott, matt utseende som varer. Murmalingen er diffusjonsåpen , samtidig som overflaten er svært vannavvisende. Slik får du en varig pen mur, uten flass og sprekker – og et hus med en helhetlig fasade.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. På ytterveggene ønsker jeg kunn å male rett på murpussen (jada-jeg vet at jeg mister endel varme når jeg ikke isolerer) men ettersom disse veggene fortsatt trekker fukt fra grunnen via gulvet må jeg ha en maling som er diffusjonsåpen. Malingen er også skittavvisende.


Pr idag er de malt med en helt matt maling som tydeligvis har holdt godt. Silikonharpiksmaling er en løsemiddelfri, diffusjonsåpen maling med høy andel silikonharpiksbindemiddel. Den har meget lavt vannopptak og gode smussavvisende egenskaper. Leveres i standardfarger iht.


På et gammelt hus kan det være nødvendig å vurdere om den tidligere malingen skal fjernes, for deretter å male med en diffusjonsåpen maling. En plastmaling er ikke like lett å lute som alky den kan bli svært klissete ved bruk av varme. Sandblåsing av fasaden kan gi så store skader på treverket at det anbefales ikke.


Diffusjonsåpen , slitesterk primer og maling for mineralske underlag på gulv og vegg. Benyttes som slitesterk maling i f. Til gjengjeld synes ujevnheter mye tydeligere. Husk å spørre etter en diffusjonsåpen maling hos din lokale malingsforhandler.


Til takmaling anbefaler vi ISOpaint maling.

En silikatmaling er en uorganisk (mineralsk) maling som er diffusjonsåpen , og er derfor særdeles godt egnet til pussfasader i motsetning til organiske malinger. Bindemiddelet i en silikatmaling er vannglass. Vannglass utvikles ved å knuse kvartsstein og varme denne opp til ca. Det er imidlertid viktig å velge en diffusjonsåpen maling til utendørs maleprosjekter, siden denne typen maling tillater overflaten å puste slik at fukten fra bygningen kan ledes ut. Hvis malingen ikke er diffusjonsåpen risikerer du at malingen flasser av fordi fukten ikke kan avledes.


Male fargen opp på veggen før du kjøper et helt spann maling Se produkt. Polyuretan Gulvmaling Se produkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg