mandag 11. januar 2016

Lydplanke hvit

Lydplanke hvit

Få førsteklasses lydkvalitet med lydplanke fra NetOnNet. Sonos Beam smart lydplanke (hvit ) - Opplev detaljert lyd uavhengig om du strømmer musikk, ser filmer eller gamer med den smarte lydplanken Sonos Beam. Nå kan du også talestyre den på norsk med Amazon Alexa. En lydplanke er en høyttaler som er spesielt designet for plassering rett under TV-en.


Den slanke fasongen gjør den til en elegant og enkel oppgradering av TV-lyden, og du slipper å måtte fylle stua med høyttalere. Noen modeller kan brukes som TV-fot, inngå i multiroms musikksystem eller skape surroundeffekt. Bose lydplanke 7( hvit ) - Den sofistikerte og slanke lydplanken Bose 7leverer utsøkt ly slik at du kan gjenoppleve musikk, film og spill på en helt ny måte. Du får også det samme nydelige brukergrensesnittet som på resten av Sonos-systemet. Hvis du derimot har TV-en plassert på et bor kan det være en fordel å heller velge en lydsokkel.


Denne er dypere og smalere enn en lydplanke , og har fordelen av å kunne ha TV-en plassert oppå seg, slik at den ikke kommer i veien for TV-ens nedkant, som en lydplanke kan gjøre, om du legger denne på bordet foran TV-en. Som Bose Soundbar 5er det de små tingene som utgjør en stor forskjell. Det kan være vår tynneste lydplanke til nå, men den kraftige akustikken fyller hele rommet med lyd som du bare må høre på for å tro på.


Lydplanke hvit

Kom innom og opplev det selv. En tynn lydplanke inneholder mer lyd enn man skulle tro. Med en lydplanke får du et elegant og diskre hjemmekinosystem.


Oppdag LGs store utvalg soundbarer og lydlister med flott design. Test ut LG lydplanker som leverer perfekt ly til strømming av musikk eller lyden fra TV-en din. Er du på jakt etter en ny soundbar? NetOnNet tilbyr et bredt sortiment for ekstra bra TV-lyd.


Bestill direkte online eller besøk din nærmeste Lagershop. Kjøp JBL BOOST TV LYDPLANKE HVIT hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Hvis en butikk selger flere versjoner av produktet, vises her den siste.


Canton DM lydplanke, hvit. Les tester og omtaler før du kjøper. Du styrer enkelt dine spillelister på Sonos One SL, Sonos One, Sonos beam og Sonos playgjennom en intuitiv App. Mulighetene er mange der du kan gruppere dine høyttalere etter behov, og strømme ulike sanger med multi-room funksjoner trådløst.


Lydplanke hvit

Bluetooth, HDMI, Wi-Fi, mm. Det er enkelt å bygge på ditt Sonos-anlegg med lydplanke , Sub eller flere høyttalere etterhvert. Forskjellen mellom en lydplanke og en lydsokkel, er at planken er flat og passer best på veggen. Se beste pris på Sonos Beam.


Har du veggmontert TV-en, kan dette være den beste løsningen, hvor planken da festes langs TV-ens underside (eller overside). En lydsokkel er dypere og ment for å plasseres under TV-en. Ettersom landskarphet presser opp jordpriser i store byer som San Francisco og New York, vil flatmongre som står overfor rombegrensninger være den største mottakeren av en slik trend. Lydplanke hvit blir bare mer og mer inn i tiden.


TV-en, uten at du trenger å bore et ekstra hull i veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg