fredag 8. januar 2016

Sprøytemaling av kjøkkenfronter

Sjekk ut lakkering av kjøkkendører. Sprøytemaling av kjøkkenfronter Djafar Abbasi. Licensed to by INgrooves (on behalf of goodlooking Records) Show more Show less. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte, selv om du velger høy glansgrad.


Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere overflatene er, jo enklere er det å rengjøre dem. Flere selskap har spesialisert seg på å sprøytelakkere kjøkkeninnredninger. Ved å benytte seg av håndverkerne får du flyttet deler av oppussingen ut av huset og du vil få langt større spillerom dersom veggene på kjøkkenet skal males samtidig.


Men dette kan fort bli en kostbar, og ikke minst tidkrevende affære. Dessuten er det mange feller man kan gå i når det kommer til oppussing. Kanskje det holder å gjøre et par enkle grep?


Male kjøkkenfronter. Hva med å male kjøkkeninnredningen? Vi gjennomfører alle typer innendørs og utendørs maleoppdrag, store som små. Vi har også et eget malerverksted for sprøytemaling av møbler og kjøkkenfronter , og tilbyr gulvlegging og tapetsering. Vi holder til i den gule bygningen inn porten til høyre, ned mot vannet.


Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. Omlakkering av gamle kjøkkenfronter ,. Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte.


Sprøytemaling av kjøkkenfronter

Hvis dere ønsker å gjøre denne delen av jobben selv, kan dere levere deler som skal spraylakkeres til oss. Der er bare å komme og levere kjøkkendeler til oss når det passer dere. Send oss epost for å få LEVERINGSINFO og ORDRESKJEMA som skal fylles ut og leveres sammen med bestillingen.


Ta gjerne kontakt om det skulle være noen. Finn lakkering av kjøkkendører. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Med lakkering og sparkling kan disse dørene bli ”så gode som nye” igjen. Valg av tapet ble en bredstripet papirtapet i meget god kvalitet.


Den er dessuten lett å legge, og dermed er det også enkelt å få til et vellykket resultat som holder seg pent lenge. Ved valg av tapet på kjøkkenet er det viktig å huske på at dette er et rom med høy slitasje. Lakkering av kjøkkenfronter , dører og annet interiør er en billig, raskt og godt alternativ når du skal fornye kjøkkenet ditt. Eldre kjøkken holder gjerne en høy kvalitet og med et godt lakkarbeide kan gamle dører bli nesten som nye. I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter , innredninger, møbler, dører, vinduer og andre elementer.


Dette gir en flott finish. Med et grundig forarbeid kan gamle og slitte overflater bli som ny, og man kan puste nytt liv i møbler som trenger renovering. Med sprøytemaling får du et fint resultat med jevne overganger. Vi har lang erfaring med malearbeid og får jobben utført raskt og effektivt med profesjonelt resultat.


Sprøytemaling av kjøkkenfronter

I tillegg til sprøytemaling av kjøkkenfronter og møbler, tilbyr vi også sprøytemaling av vegger både ute og inne. Helt støvfritt blir det ikke utendørs. Dessuten må du tenke på at en bil som står parkert meter bortenfor deg kan bli farget av malingen din dersom det ikke er helt vindstille, sier Andersen. Det kan være fristende å gå til innkjøp av en rimelig kompressor, slik som for eksempel selges på steder som Biltema. Nord Lakkering er et moderne lakkeringsverksted på Gressvik i Fredrikstad.


Vi utfører i dag billakering, omlakkering av personbiler, varebiler og veteranbiler, skade lakkering, lakering av kjøkken og interiør lakering. Kan det lakkeres, kan vi gjøre jobben! Ta kontakt med oss for pris og mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg