mandag 18. januar 2016

Ferm living ramme

Ferm living ramme

Ferm Living - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. LIVING online bei design-bestseller. Individiuelle Beratung und Angebote! Stort utvalg av Rammer.


Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Denne trerammen vil gjøre dine favorittillustrasjoner, kunstverk eller bilder se fantastisk ut på veggen.


With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Les tester og omtaler før du kjøper. Umbrakonøkkelen følger med for å kunne åpne rammen.


Ferm living ramme

Passer i alle husets rom. Et enkelt brett i røykt eik, størrelse A med flere bruksområder. Dette fine brettet kan for eksempel henges opp på veggen med et bilde i klypen, så har du en enkel ramme rundt en barnetegning, og bildet kan enkelt skiftes ut etterhvert som kunstverkene strømmer på! Enkel montering av postere, tegninger som barna har laget og annet.


Du fester arket ved å skru skruene på baksiden av rammen. Disse træ rammer passer perfekt til dine plakater. Fra kr 59 kjøp her. Morsomme mønstre og fine farger. Udsmyk dine vinduer eller en væg med disse messingcirkler, der er lavet til at du kan udforske din.


Fantastiske produkter til både voksne og barn, og til alle rom! En smart og veldig elegant ide for å henge opp posters og bilder. Enkelt å bytte poster og motivet kommer godt frem.


I stedet for å henges opp med en vanlig ramme brukes to pinner, en på hver kortside. Hex-nøkkel for åpning av rammen følger med. De har latt seg inspirere av 20-tallet i denne serien. De vertikale ripplene gir et sterkt og sofistikert utseende, og de varierte geometriske stettene gjør glassene ekstra spesielle. Server med matchende karaffel til frokost, lunsj eller middag.


Kan brukes både som vann og drinkglass. Umbraconøgle til at skille rammen ad og samle den igen - medfølger. Rammen er lavet af røget egetræ og har en dekorativ lædersnor til ophængningen.


Munnblåst og håndlaget glass med en klassisk form som passer til alle typer musserende vin. Kan også brukes til dessert eller forretter. Flott plakatoppheng fra ferm Living som består av trelister i røkt eik og skinnsnor til oppheng. Plasser din plakat, tegning eller kunst mellom listene, og skru alt fast med umbraconøkkelen. Er særlig velegnet til barnerommet da det ikke er brukt glass i innrammingen.


Ferm living ramme

Inkluderer en ramme i lønn. Henger fra veggen i en lærrem. Nettbutikk med mye personlighet! Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. De sigter efter at skabe unikt boligdesign med et grafisk touch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg