onsdag 6. januar 2016

Rimelige markiser

Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Skarp pris - på lager. Sammenlign pris med oss! Hagearbeid eller avkobling?


Rimelige markiser

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Terrassemarkiser i pulverlakkert aluminium. Maks 7m bredde og 6m utfall.


Skreddersy din egen terrassemarkise - få pris levert hjem omgående. Vi tilbyr markiser med ulike overflate behandlinger på stativene. Elokserte flater (sølvgrå) for lang levetid og lakkerte for de som foretrekker det. Miljøelementer er mindre synlig på elokserte flater. Er av natur meget skeptisk til alt fra Europris, særlig ting som koster litt.


Rimelige markiser

Noen med erfaring fra disse typene? Vi leverer og produserer et stort utvalg av terrassemarkiser. Hos BAUHAUS har vi et bredt utvalg av markiser av forskjellig slag, og alt det nødvendige tilbehøret. Her gir vi deg noen tips som kan gjøre det lettere for deg å velge den markisen som passer best til dine behov. Solskinn er ofte en svært velkommen gjest her i nord.


En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer.


Rimelige markiser

En terrassemarkise gir deg et lunt og godt uterom. Den gir ly for regn, skygger for solen og øker brukstiden av terrassen. Se vårt store utvalg her. Se også vår nettbutikk.


Her kan du se vårt utvalg av manuelle og motoriserte markiser samt annen solskjerming. Våre markiser kan fint kombineres med flere av våre andre solskjermingsprodukter! Her vises en terrassemarkise sammen med en Zip screen for redusert sol- og varmeinnslipp, og en screen brukt som vindskjerming. Hos Trademax finner du gardiner til alle typer av vindu til en lav pris. Fast pris på frakt og rask levering!


Utvendig rullgardin av perforert duk i kassett, som holder sollys og varme ute. Selv om duken er nede og skjermer for innsyn, kan du likevel se ut gjennom. Les mer om våre markiser her. Ikke gå i tilbudsfellen!


Om våren er det spesielt hektisk, da det er mange som ønsker å få satt opp markise før sommeren. Det vil da være stort prispress i bransjen. Hos JYSK har vi funksjonelle hagemøbler som kombinerer komfort med en stil som passer enhver smak.


Vårt utvalg varierer fra luksuriøse møbler i hardtre til rimelige og vedlikeholdsfrie hagemøbelsett. Billige persienner på mål av den beste kvalitet. Spar helt opp til i fohold til veiledende utsalgspris, som persienner av samme kvalitet normalt.


Når solen steker som verst, er det helt nødvendig å ha solskjermingen på plass. Det er mye å velge mellom, så derfor finner du garantert noe som passer inn hos akkurat deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg