onsdag 27. januar 2016

Hvordan vaske markiser

Hvordan vaske markiser

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Sammenlign pris med oss! Det anbefales å vaske markiser og andre tekstiler i overskyet vær, ikke når solen steker.


All type såpe som blir liggende på stoff og tekstiler i sterkt sollys kan sette flekker. Om vinteren bør markiseduken være innrullet ved snøvær, for å unngå å bli tynget ned og skadet. Du kan også etter-impregnere duken selv. Bruk gjerne Zalo eller annet ammoniakkfritt middel.


Vask markiser og parasoll med klut og la sola tørke dem. Mild såpe bevarer impregneringen og sørger for at markise og parasoll bevarer sin evne til å frastøte regn. Vi anbefaler enkel vask både vår og høst.


Hvordan fjerne jordslag fra markiser ? Bruk bøtte eller hageslange for å få skylt godt med rennende vann. For å bevare markiseduken din lengst mulig anbefaler vi derfor at du vasker den hver vår og hver høst. Skitt kan fjernes fra markisen med hjelp. Plusstid-ekspert Malins Skaars forklarer hvordan du vasker markiser og parasoller og klargjør. Du vet antakelig sånn cirka hvordan det er når dama i huset har bestemt seg.


Markise full av grønske ble renset med Vanish. Ikke bruk høytrykkspyler. Dersom vanlig vask ikke er tilstrekkelig, eller. Slik holder du markisene fine.


Hvordan vaske markiser

Hvis du har fått mørke flekker på markisen, kan det hende at det er jordslag. Høst innebærer å pakke ned parasoller og rulle inn markisene. Idealvask er like sterkt som Kraftvask, men inneholder ikke lut og kan derfor brukes på de fleste rengjøringsoppgaver, som utvendig vask av hus, bil, båt, campingvogn, landbruksredskaper, stall, utvendig fjøs, tekstiler, tepper, plastmøbler, markiser og båtkalesjer.


Motorstyrte markiser bør etterjusteres etter en stund. Duken vil kunne strekke seg opp til centimeter, slik at innerste endestopp på motoren vil flyttes stadig lengre ut. Du bør bytte markiseduk ca. Vi har flere gode råd om rengjøring og vedlikehold av våre markiser her.


Over år med fornøyde kunder. Har lest at man helst ikke skal gjøre det men når skaden først har skjedd og det ser ut som det er grønske på den, hvordan vasker man da? Noen anbefaler å vaske duken med grønnsåpevann, men det kan skade. Derimot kan det være lønnsomt og vaske eller skylle av markiseduken med.


Vi beskriver her hvordan vi vil du skal vedlikeholde markiser og. Merk at markisen må ha minst graders fall ifm. Og så får du også tips til, hvordan du får monteret dit solsejl. Ved å følge denne fremgangsmåten blir persiennen nesten som ny og det tar ikke lengre tid enn å vaske , tørke og stryke gardiner. Rengjøring av utvendige persienner med lakkert aluminiumslammeller For at persiennene skal fungere best mulig og ikke bli utsatt for unødig slitasje, er en periodisk rengjøring nødvendig.


Du trenger ikke å være redd for at fargene på markisene skal forsvinne. Skal markisene dine vare lenge og holde seg pene, må du stelle godt med dem. Her er noen tips til vedlikehold av de forskjellige typene dukene og. Hvis man vil vaske den er det best å lukke persiennen, spraye på såpevann og så tørke av med en fuktig klut.


Man bør ikke dyppe persiennen i vann, fordi det er mange deler som vil kunne ruste dersom de blir liggende i vann, og som man ikke klarer å få tørket, sier Bitta Andersen. Det er gjennomførbart, men tar langt tid. Aluminiumspersienner kan fort få stygge riper på sidene, så vær forsiktig.


Hvordan vaske markiser

Legg de forsiktig ned i badekaret eller på gulvet i dusjen og vask dem deretter med en myk børste i varmt vann, litt oppvaskmiddel og eddik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg