torsdag 28. januar 2016

Lydopptaker test

Lydopptaker test

Alt innen musikkstudio utstyr. Butikk og serviceverkste med mange års erfaring både med elektronikk og instrumenter. Gjør en kupp på musikkutstyr. Her finner du gode tilbud!


Se de nyeste produktene. Lurer du på noe om musikk? Gården var uten strøm og såpass langt unna byens larm at settingen var ideell for både vakkert spill og nerde- test av bærbart opptaksutstyr. Med Neumann omni-mikrofoner hengende i tømmertaket besto Roland testen med glans.


Den låter strøkent, og har en trykkfølsom skjerm som både er pålitelig og oversiktlig. Sammenlign pris på lydopptaker. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Test av tre bærbare opptakere: Live-opptak i lommeformat.


Lydopptaker test

Vi tester tre av de mest populære. En liten opptaker, i virkeligheten en high-end-diktafon, kan være den perfekte løsningen i forbindelse med intervjuer, konsertopptak eller enkel studioinnspilling. Etter at du har fullført opptaket kan du gå inn på listen for å få flere funksjoner. Det er enkelt å sjekke filen eller åpne utdatamappen for å finne lydfilen på PC-en. Sony lydopptaker ICD- UX560B (sort) - Sony UX5er en digital lydopptaker med GB innebygd minne, høy-sensitiv S-mikrofon, direkte USB-tilkobling og innebygd lagrings-og innspillningsfil for enkle søk.


Mange vil gjerne kunne ta opp lyd med mikrofon i god kvalitet. Alle som spiller selv (dem er det faktisk svært mange av), som lager låter med et akustisk. En diktafon eller et lommeminne bruker du for å spille inn samtale, intervjuer og forelesninger som du vil kunne lytte på senere igjen.


Lydopptaker test

Finn tilbud på 1produkter fra Zoom, Olympus, Tascam og mye mer. Vår test viser at de til tross for det lille formatet ofte kan gi en riktig så velbalansert og kraftig lyd. Lydchipen i elektroniske produkter blir stadig bedre, og funksjoner som støyreduksjon og forsterking gjør at du kan få akkurat det lydbildet som passer for deg – uten rot eller støy fra omgivelsene. Dette er skjult lydopptaker i penn med et internt minne på 8GB.


Du kan spille inn opptil 2timer til 8GB minne. Garmin har for alvor tatt opp kampen med GoPro med sitt nye VIRB Ultra 30. Du bruker nettstedet med Internet Explorer 6. Denne nettleseren er nå utdatert.


Lydopptaker test

For sikrere, mer pålitelig surfing det anbefales at du oppgraderer nettleseren til. Profesjonell lydopptaker skjult i bilnøkkel. Skjult lydopptaker som er umulig å skille fra en vanlig bilnøkkel.


Trenger du skjult lydopptak av samtale er dette en sikker vinner! Cool Record Edit Pro er en program lydopptak gratis m Ake høy kvalitet lydopptak fra en hvilken som helst ekstern kilde. Sony diktafon ICD-BX1- Sony diktafon ICD-BX1med GB minne, kraftfull innebygd høyttaler, lang batterilevetid og en LCD-skjerm. Du trenger ikke nødvendigvis filme heller.


Det er ikke sikkert at telefonen din har en lydopptaker forhåndsinstallert, men dette finner du i tilfelle i app-butikken. Evernote er for øvrig et supert verktøy til akkurat dette. Lydopptak gjør kanskje samme nytten i mange fag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg