søndag 24. januar 2016

Creoform kjøkken

Creoform kjøkken

Kjøkken , midtpunktet i norske hjem. Creoform skaper nye kjøkkenfronter og kjøkken. Bestill et besøk til hjemmet med din egen kjøkkenspesialist, gratis. Her finner du din nærmeste kjøkkenspesialist.


Vi veileder deg når du skal velge nye kjøkkenfronter. Og når du har tatt ditt valg, håndterer vi alt det praktiske. Først tar vi mål hjemme hos deg for å sikre at alt blir riktig.


Etterpå lager vi dine skreddersydde kjøkkenfronter. Vi vil at du skal få et kjøkken nøyaktig som du forventer. Et moderne kjøkken som gjør din hverdag enklere på alle måter og som har de finesser som gir den ekstra gode stemningen.


Der du vil kunne tilbringe tid med samvær og hvile. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.


Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Fabrikken deres ligger i Sverige, og lang erfaring har vist oss at de alltid gir oss og kundene våre den aller beste service og kvalitet. Spar både penger og miljø. Ved å beholde skjelettet på ditt nåværende kjøkken og fornye resten, sparer du både miljøet og penger.


Creoform kjøkken

Fornyelsen er gjort på en dag! Alle kjøkken kan fornyes, uansett merke, type eller alder. Man sparer mye på utgifter til rørleggere og elektrikere, samtidig som man får et nytt funksjonelt kjøkken med alt man ønsker av praktiske løsninger.


Vi kan bytte både fronter, innredning og benkeplater – kjøkkenet får et helt nytt utseende! Da har du kommet til rett. Tilpass kjøkkenøya etter behov og ønsker og kjøkkenøya blir snart husets hjerte.


Creoform kjøkken

En kjøkkenøy er et frittstående kjøkkenbord som gir både ekstra arbeidsplass og en fin touch på kjøkkenet. Våre skyvedører kan forvandle dine eksisterende garderober til en ryddig og fleksibel oppbevaringsplass. Våre spesialtilpassede skyvedører passer like perfekt i både kjøkken og spisestue som i soverom og på gangen og alle andre steder.


En kjøkkenøy eller et trancherbord fungerer som ekstra benkplass og oppbevaringsplass, og det kan være et sosialt samlingspunkt. Se utvalget vårt på IKEA. Få nytt kjøkken uten å bytte hele kjøkkeninnredningen! Det er mye penger å spare på å fornye kjøkkenet ditt kontra å kjøpe et helt nytt kjøkken.


Creoform kjøkken

Kanskje syns du kjøkkenet ditt begynner å bli gammelt og slitt, men med små endringer kan kjøkkenet ditt fremstå som nytt. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Ett härligt nytt kök är nära.


Vi har både lekre og praktiske krakker og benker til forskjellige bruksområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg