onsdag 27. januar 2016

Berle møbler og interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Møbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvert år kommer det ny fargekolleksjon fra Montana. Denne gang er det designer og fargealkymist Margrethe Odgaard som har satt sammen Montanas fargeunivers, og vi er veldig begeistret!


Tilbud og kampanjer på designmøbler. Se hva som er på tilbud nå! Kanskje du finner det møbelet som vil passe perfekt i ditt interiør ?

Noen møbler blir bare vakrere med årene. Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter. Med skreddersydd service og høyprofilerte merkevarer har Berle blitt et kjent og kjært navn for designbevisste bergensere. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre.


Selv om Berle ligger upraktisk til for en som bor i sentrum uten bil, så viste det seg å være lurt å bruke den ekstra tiden på å komme seg dit for å handle. Har kjøpt hus nå, og kommer nok til å trenge litt ulikt av møbler og ting, så dere får nok besøk av meg igjen. Hos oss møter du interiørkonsulenter med lang erfaring og et stort engasjement for jobben!


Vi hjelper deg gjerne med å finne det rette møbelet, og gjerne også med selve møbleringsplanen. Våre faste montører hjelper til med levering og montering om ønskelig. Bærekraftighet står i fokus, og bruken av varige materialer som lær, tre, glass og metall er økende blant nye designere.


Interiørmessig vil vi være mer opptatt av kvalitet og bærekraftighet ved valg av møbler. Vi vil også bli flinkere med gjenbruk, og krydre interiøret med funn fra loppis eller bestemors gamle broderte pute. Velkommen inn til en god opplevelse i møbler og interiør.


Våre kunder skal trives og inspireres hos oss. ParadisVis veibeskrivelse. Hos oss finner du møbler og interiør i en vakker kombinasjon.

Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Larsens interiørdesignselskap vil innrede med møblene i kjeden. Foto: Jysk Lars Larsen vil ta opp putekrigen og dekorere hotell med noen av gruppens mange møbler. SLETTVOLL på Gjøvik og i Tromsø. Hos Slettvoll er vi opptatt av å skape eksklusive hjem med personlig preg med møbler , interiør , farger og teksturer.


Slettvolls møbler finnes i flere størrelser og varianter, noe som gir muligheter til å skreddersy helt etter dine ønsker og behov. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk.


Interiør er vi spesielt kjent for, og har et stort utvalg fra kjente og ukjente merkevarer både her på nett og i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg