torsdag 28. januar 2016

Lag ditt eget spill

Scratch har også et eget nettforum der du kan få hjelp og dele det du har lært med andre programmererspirer Scratch har et eget nettsamfunn. Der finnes også et norsk forum der du kan sende inn spørsmål og få hjelp. Du kan hente programmer andre har laget , og lære av dem.


Du kan også legge ut dine egne programmer på nettet. Nå skal du endelig få lage ditt eget spill som du og vennene dine kan spille ! Legg hodet i bløt og kom opp med en kul idé!

Men før du går i gang med koding, må du legge en plan. Prøv også å dele opp spillet i flere mindre deler. Da ser du fort at hver del kan løses med sitt eget skript, eller ved å legg til noe på et annet. Game Builder skal få det å bygge et spill til å føles som å spille et spill. Hvis du har laget et.


Lag ditt eget spill og vinn! Pengepremien kan du bruke til hva du vil, mens mafiapengene kan brukes til å videreutvikle ditt eget mafiaspill. Electronic Arts har gjort braksuksess med Skate-serien, og 27.

De kuleste gratis Bygg ditt eget spill for alle! Online Bygg ditt eget spill og mye mer! Klikk her for å spille spillet.


Elevene kan bruke grunnleggende prinsipper i programmering for å lage et spill. I tillegg til spillet trenger elevene en eller to terninger og brikker. Brikkene kan en lage selv, bruke ferdigkjøpte brikker eller bare papirbiter. Dersom noen av elevene tenner på oppgaven er det gøy å gi dem en ekstra utfordring. Spill de beste Ditt eget miljø Spill online på SpilleSpill.


Vi tilbyr de kuleste Ditt eget miljø Spill for alle. Dette er en aktivitet hvor man både får klippe, lime, male og røre på seg. Midt i blinken for en lang innedag med.


Bestill Lag Ditt Eget Selskapsspill allerede i dag til en utrolig god pris 15-. Alle som elsker dyr, drømmer om å ha en akvariefisk som de du ser i dette spillet. Spiller du på lag , øker dine vinner­sjanser. Nå kan du sette ditt eget preg på det klassiske spillet MONOPOL! Når flere går sammen blir innsatsen større, som gir større sjanse til å vinne.


My Monopoly er en utvidelse til Monopoly PLUS som lar deg egentilpasse det klassiske brettet og 3D-brettet. Dataspill mot fantomsmerter.

Hvordan ville livene våre vært uten dataspill, Internett og sosiale medier? Gjemme deg under senga til vedkomne som nå sitter livløs og kneblet på en stol? Lag et puslespill med personlige bilde på få minutter. Det finnes ikke makent i hele verden. Puslespill er en perfekt gave til store og små!


Perfekt trykk og presis stanseteknikk garanterer optimal kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg