fredag 22. januar 2016

Fargekode bodbyn grå

Gå løs på alle valgmulighetene som vitrinedørene og listene gir deg. Hva er fargekoden på BODBYN kjøkken fronter ( grå )? IKEA - BODBYN , Vitrinedør, grå , BODBYN dør har en ramme og et dørspeil med skråkant som gir den et tradisjonelt preg. Den myke gråtonen gir en sofistikert farge til kjøkkenet ditt.


Lakkerte dører har glatte flater, motstår fukt og flekker og er svært enkle å holde rene.

Hengsler selges separat. Sections of this page. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Grå har vi også vurdert, men blir nok hvit bodbyn hos oss.


Jeg ville valgt benkeplate i lys tre eller laminat med tremønster. Veggene ville jeg hatt hvite.

Synes forresten det er stilig med svarte hvitevarer til grått kjøkken. Komfyrene Tjänlig og Rutinerad passer f. Rigg deg godt til med lune og varmende tekstiler – så kan du kanskje skru ned varmen. De scanner fronten og finner fargekode til den. Hva er NCS- fargekode på Ikea Ringhult hvit høyglans?


IKEA – BODBYN , Vitrinedør, 40xcm, , BODBYN dør har en ramme rundt et fasettert dørspeil, som gir den en tradisjonell stil. Kjøkken – BODBYN grå - IKEA. En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


Er det ikke mulig å få fargekoder på møbler fra Ikea? Vil vite hvitfargen på Liatorp, Hemnes, Expedit og Billy. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Valget endte på Ikea-kjøkkenet Bodbyn i offwhite.

Også lurer jeg på om det passer til bomull, tidløs, antikkgrå, grå harmoni og minty breeze? Jeg var lenge inne på tanken om grått, men til sjuende og sist er jeg. Vi har et ikea-kjøkken som er nærmere ti år gammelt, det er hvitt, men. Jeg har problemer med å se for meg at en farge som Grå skifer vil virke. Denne romantiske og landlige varianten heter Bodbyn grå.


Fargene er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. Disse nyansene har alle et dempet preg, altså en sorthet over seg. Ikea-løsning på kjøkkenet og kjøkkentypen Bodbyn ble ganske raskt valgt. Gulvene får en helt lys grå farge kanskje.


Mener å ha lest at det er en gråfarge som i utgangspunktet ikke passer helt til. Edit: Grå trenger ikke å bli feil inntil et offhvite kjøkken, men da bør den være litt mørkere. Som du ser på pipa vår på bildet over her. Jeg har også malt med grå kalkmaling (enda litt mørkere enn muren på pipa) under der ventilatoren er, mellom benk og skap. BODBYN kjøkkenfront i varmgrått har ei ramme og et dørspeil med skråkant som gir kjøkkenet et tidløst og elegant preg.


Hvitevarer og belysning selges separat. Se flere kjøkken med BODBYN fronter i grå. Det ser veldig fint ut! Ha respekt for hvite toner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg