torsdag 14. januar 2016

Lystette rullegardiner barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Hos oss er det heldigvis fort gjort å finne gardiner til barnerom der de små vokser til.


Lystette rullegardiner barnerom

Vi har flotte gardiner for både gutter og jenter i alle aldre. Med produkter til rimelig pris og av god kvalitet samt fri frakt for kjøp over kr. Ensfargede, lystette rullegardiner som du får i en rekke farger og størrelser. På baksiden har disse rullegardinene folie som ikke bare holder lyset ute.


De fleste rullegardiner installeres med kjedesnorer som ikke er like lett å vikle rundt halsen, og som kan enkelt kan hektes opp på en krok festet til veggen. Rullegardinen leveres både med kjedetrekk og som trådløs. Her på Jollyroom har vi et godt utvalg av både gardiner og rullegardiner med stilsikre og barnevennlige designs, samtlige av dem selvsagt av beste kvalitet! Ble så jeg kjøpte svarte lystette rullegardiner da, Så jeg må teste først om det blir tett nok. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn.


Spar Kjøps Nyhetsbrev. Blant vårt store sortiment av gardiner har vi mange forskjellige modeller. En av disse er rullegardiner der mange modeller er kappingsbare. Så har vi også de mer klassiske stoffgardinene. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Rask levering og fri retur!


Lystette rullegardiner barnerom

Passer til både gutt og jente og er “tidløs” i stilen i motsetning til rullegardiner med f. Barbie eller Cars som barnet forlanger å få skifte ut når det ikke er in lenger. Du får dessuten matchende interiørartikler til disse både henge og stålamper, sengetøy, leketepper, bokser til oppbevaring, badekåper o. Lystette gardiner kan fås i flere farger, som kan matche de fleste soverom eller TV-stuer. Vanlige lystette gardiner kan være meget stilfulle, og gir en følelse af luksus. Dersom man synes vanlige lystette gardiner blir for tunge, kan man velge en lystett liftgardin eller lystette rullegardiner.


Hos UNIG finner du Norges største utvalg – til og med til rimelige priser. Visste du at rullegardiner fås med vidt forskjellige egenskaper? Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha rullegardiner lystette eller transparente, om du vil ha motor, d. Tilpass dem akkurat slik du vil ha dem.


Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd. God natt, med nedtrekkbare rullegardiner Lystette rullegardiner gjør rommet behagelig mørkt når du vil sove godt en lys sommernatt eller morgen. Blackout- rullegardiner er helt tette og slipper ikke noe lys inn.


Det sørger for at det blir som natt i rommet, selv midt på lyse dagen. Eksklusivt og fargerikt design. Bare fantasien setter grenser. Et barnerom er et ekte flerbruksrom.


Lystette rullegardiner barnerom

Om natten bidrar stillhet og mørke til god søvn. Om dagen må du imidlertid kunne justere innkommende sollys for å holde temperaturen på et behagelig nivå og skape det rette miljøet for lek eller lekser. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute.


Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Gardiner er myke, men hardtarbeidende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg