onsdag 6. januar 2016

Scandic markiser as

Bestill overnatting på nett. Markiser i høy kvalitet! Book her for de beste prisene og fordelene. Hos Scandic vil vi at hele familien skal føle seg hjemme! Norges beste frokost inkludert.


Alle barn under 13år bor gratis. Finn markiser scandic. Behov for sol- eller vindskjerming? Trenger du ny markise? Men hvordan foregår egentlig det? Se våre unike pergolaløsninger.


Torunn har nettopp flyttet, og ville ha plisségardiner til vinduene. Hvordan velge rett løsning for deg? Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!


Vi har gratis befaring! Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima. Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn. Vi betjener både privat og prosjektmarkedet. Vårt hovedkontor og produksjon ligger i Hunndalen, Gjøvik.


Sammen med våre avdelinger og forhandlere er vi landsdekkende innen solskjerming. Autorisert forhandler av Toshiba Varmepumper. Stort utvalg i markiser , plisségardiner, lamellgardiner, screen,. Eierne er norske og produksjonen foregår i fabrikken på Gjøvik.


Her ligger også administrasjonen, og totalt utgjør virksomheten nesten arbeidsplasser. Med skreddersydde solskjermingsprodukter produsert på fabrikken vår på Gjøvik er vi stolte av å være bransjens største norskeide solskjermingsbedrift. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Vi tilbyr markiser med ulike overflate behandlinger på stativene.


Elokserte flater (sølvgrå) for lang levetid og lakkerte for de som foretrekker det. Miljøelementer er mindre synlig på elokserte flater. En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring.


Våre dyktige konsulenter sørger for at du får presentert et bredt spekter av muligheter og tilvalg slik at din uteplass best mulig ivaretas. Kassettmarkiser er godt egnet for det norske klima. Legg til postkode for pris. Men den tid er forbi, og ledelsen i selskapene omtaler hverandre nå med gjensidig respekt.


Vis Pål Sandbergs profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Pål har jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Påls.


Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg