fredag 22. januar 2016

Liten hage inspirasjon

Med sver og er derfor egnet også på tykke grener. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. Når mørket slår inn, slår denne seg på. Drives ene og alene på solcelle.


Liten hage inspirasjon

Mer om Hage inspirasjon. Derfor kan humler fly. En hengekøye er også en god idé for deg med liten uteplass eller veranda, ettersom den lett kan pakkes bort og erstattes med et spisebord når du trenger det. Dette lille huset er en smart vepsefelle.


Hei, jeg er Gunnhild er landskapsarkitekt og brennende interessert i hage , form, uterom, planter og hvordan omgivelsene våre påvirker oss. Skal du planlegge din egen hage eller trenger du inspirasjon til hvordan du kan gjøre mer ut av hagen du allerede har. Jeg er landskapsarkitekt og blogger om min egen hage og andre hager som inspirerer meg. Pasteller har en avslappende effekt, mens en kombinasjon av mange sterke nyanser kan skape kaos i en liten hage.


Uansett hvor liten bakgården er, er det plass til én stor krukke. Fyll den gjerne med frodig hortensia for øyeblikkelig koselig stemning. Unngå plen i liten hage.


Hagedesigner Guri Haavi forteller at det anlegges plen i selv de minste hager. Personlig mener jeg at du med fordel kan droppe gressplenen når hagen er liten. Lag heller et stort terrasseområde eller et flott plantefelt, har Haavi tidligere uttalt til Klikk. En liten plen er vanskelig å holde pen. Stor plass i liten hage.


Liten hage inspirasjon

Her har vi samlet flotte hager fra Pinterest, så du får inspirasjon til ditt hageprosjekt! Inspirasjon : Terrasse i flere nivåer. Denne finske hagen og terrassen ble spesielt utformet av landskapsdesigneren Heidi Hannus.


Det skaper inntrykk av en stor terrasse og en. For de fleste av oss er det vanskelig å se hvilke muligheter som finnes i hagen. Da er det godt å vite at det finnes profesjonelle aktører som kan komme å hjelpe til med å finne gode løsninger som er skreddersydd til din hage opg dine behov.


Tove Meldgaard laget et komplett utemøbel samt en liten hage med. Det er ikke størrelsen på hagen det kommer an på, men egne evner til å utvikle det en har. En fantastisk klatrende plante som vokser oppover det meste, og trives i både sol og skygge. Enten du ønsker å dekke en naken fjellvegg, skjule en mur eller la den klatre i et espalier, så vokser den villig.


Alt om hage , blomster, planter og uteplass. Nytte, inspirasjon , trender og smarte tips. Bonytt Rom1Maison Boligdrøm. Ny blogg for alle hageglade! I en liten hage er det veldig fint å plante i krukker.


Liten hage inspirasjon

Bruk krukker i liten hage. Hvis du velger krukker av lett materiale er det enkelt å flytte krukken etter behov. Da får plantene nok jordvolum til å utvikle seg godt utover sommeren.


Velg store krukker fremfor små. Dessuten tørker krukkene ikke så fort opp, opplyser Poppe. Han er den eneste som har representert Norge i verdens mest prestisjefylte hagekonkurranse, Chelsea Flower Show, også kalt “OL i hagedesign”. Darren er veldig kreativ, og får mye ut av utearealet ditt, enten du har en liten terrasse, en rekkehushage, enebolig eller en takterrasse.


Har du en liten hage ? Og i dag viser jeg to av mine favoritt hage -prosjekter. Velkommmen inn i vår lille verden av inspirasjon. Hagen og terrassen kan bli en liten , vakker oase. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig. Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året.


Plutselig gøy med hage ! Noen kveldsbilder fra hagen… Ingen plenklipping, bare spennende planter som blomstrer gjennom hele sesongen. Og nei, de har ikke bommet på beisfargen – det er bare fuktig. Liten hage – to ulike løsninger.


Liten hage inspirasjon

Jeg håper du fikk noen tips om hva du kan gjøre med en veldig liten hage. Stein og mur i hage og park. Ryddig innkjørsel i kombinasjon med vakker beplantning.


Portstolpe i forlengelse av liten mur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg